2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

5274 بازدید | 24 پست

سلام خوبین راهی دارین برای این ک نی نی زود وزن بگیره؟پسر من ۲۹هفته با وزن ۱ کیلو ب دنیا اومد سن حاملگی من ۳۴هفته بود بماند ک رشد نداش الان داره میره تو ۶ماهگی تازه ۴کیلوعه😔انقد غصه میخورم رشدش مناسب نشه چیکار کنم بنظرتون هرکی میبینه میگ چ کوچولوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا غصه میخوری میخوری عزیزم

دختر منم 28 هفته بدنیا اومد الان 20 ماهشه 12 کیلو شده خیلی هم خوب و بامزه ست 

ان شاء الله به غذا خوردن بیفته کم کم بهتر میشه

غصه نخور اصلا فقط سالم و سلامت باشه 

فقط با نظر دکتر هر کاری کنی

فرزند شما به تعداد هفته هایی که زودتر دنیا اومده تو جدول رشدی هم همونقدر سنش هست.

اگر جدول نمودارش دکتر میگه خوبه نگران نباش 

اگر نیست خودش تجویز میکنه 

بهداشت رو بیخال اونا بی سوادن

با نظر دکتر حریره بادوم.سرلاک.عصاره گوشت.بده

یاعلی!! سرشیر برا ادم بزرگ سنگینه چه برسه نوزاد!!!! در ضمن شیر گاو تا یکسالگی ممنوعه. فرنی هم با شیر ...

عزیزم گفتم سرشیرشو بگیره بعد شیر بده بهش من دکتر گفت اگ آلرژی نداره بهش بده ولی چربیشو بگیر

منم بچه م زود به دنیا اومد ۳۶ هفته،سزارین اورژانسی کردم وزنش پایین شیر هم نداشتم،شیر خشک بش دادم زیر نظر پزشک از یک سالگی هم شیر گاو،پزشکش خیلی مطرح و مجرب بود خیلی کمکمون کرد حتی دادن شیر گاو به کوک قواعد و قوانین خاص داره زیر یک سال نباید باشه و .....وزن گرفت و تپل شد مرتب هم صبحانه تخم مرغ محلی و شیر بش میدادم،گوشت گوسفند براش کباب و خورشت میکردم،آب جوشیده،انواع میوه به صورت پوره،هیچ وقت میوه سفت و سالم دستش نده پوره کن که چیزی بخوره ازش،کره محلی روغن حیوانی،تخم مرغ با روغن حیوانی درست می‌کردم،گردو و پسته و بادام آسیاب می کردم داخل سوپش می ریختم،،با یک پزشک خوب در ارتباط باشید