2777
2789
عنوان

چجوری اول ماه همه چیو میخرین؟

143 بازدید | 7 پست

یسری ی تاپیک برا مدیریت هزینه ها زدم اکثرا گفتن ما اول ماه همه مایحتاج خونه رو میخریم،

حبوبات و لوازم بهداشتیو خیلی چیزا اصن دو سه ماهی یبار خریدش کافیه ،، چیزی ک هرماه نیازه شاید روغن و گوشتو لبنیاته  میوه هم ک نمیشع اندازه ی ماه خرید هفته ای دو هفته ای یبار باید خرید کرد ، خلاصه بنظرم اصن نمیشه بطور کلی اول ماه خریدارو کرد در طول هفته ها باز خیلی چیزا خرید میخاد . و اینک ما تو شهرمون تنها تفریحمون رستوران رفتنو بیرون رفتنه شما چقد هزینه خرج غذای بیرون میکنید؟ من واقعا دوس دارم هفته ای سه چار بار بریم بیرون مخصوصا الان ک حاملم چون بعدشم احتمالا با بچه نشه ، شوهرم نمیذاره میگ پولارو حروم نکن ☹

خرید که وقت تموم شه میخریم هر ماه لازم نیست . بیرون هم نه راستش زیاد نمیریم . جفتمون شاغلیم خونه و استراحت برامون تفریحه خودش

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خونه مامانم زندگی میکنیم ب اونصورت خرجی نداریم ولی باز همینجا ماهی یبار گوشت و روغن و خرده ریز خرید میکنیم میاریم ک اونم باز خیلی نمیشه:(( مث بچهای ده دوازده ساله وااقعا دوس دارم همش برم بیرون:( چرا همچین شدم

ببین اصلا نمیشه نظر قطعی داد هر خانواده ای یه جوره ..‌ یکی خرج خونشو با ماهی دو تومن میده و معتقده ک همه چی هم میخورن یکی ماهی دو سه تومن فقط خرج هله هوله و خوراکی بچشه مث خود من ... یکی سه تومن فقط میده ی کفش .‌. هر کسی یه جوره با توجه ب درامدش

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
خرید که وقت تموم شه میخریم هر ماه لازم نیست . بیرون هم نه راستش زیاد نمیریم . جفتمون شاغلیم خونه و ا ...

چقد خوب ک شاغلین واقعا منک حاملم همش در حال استراحتم شوهرمم از سرکار میاد بقول شما بهترین تفریح براش خونه و استراحته:(

چقد خوب ک شاغلین واقعا منک حاملم همش در حال استراحتم شوهرمم از سرکار میاد بقول شما بهترین تفریح براش ...

دقیقا . خونه که باشی شرایط فرق میکنه . نمیشه کلاس ثبت نام منی ؟ البته الان دیگه نمیشه . نی نی به دنیا بیاد حسابی سرت گرم میشه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد