2777
2789
عنوان

بچه داری و بارداری

94 بازدید | 7 پست

سلام من به خاطر این موضوع الان ثبت نام کردم 

من چندسال که ازدواج کردم و هنوز بچه دار نشدم یعنی چون من علاقه ای به بچه دار شدن نداشتم همسرم دست نگه داشته چندسال صبوری کرده ولی چند وقت پیش گفت تا سال دیگه باید بچه دار بشیم حتما تاحالا هم اقدام به بارداری نداشتم و هنوزم اصلا به مادر شدن علاقه ای ندارم چون وقتی من هفت سالم بود مامانم سه تا بچه پشت سر هم به فاصله 11 ماه اورد یک قلو و دوقلو و من واقعا اذیت شدم و خاطره خوبی ندارم همش در حال بچه داری بودم و مامانمم افسردگی گرفته بود و همیشه گریه میکرد پدرمم هم مردی نبود که همراهیش کنه و من واقعا دوران سختی رو گذروندم همیشه توی ذهن بود مادر شدم مزخرف ترین کار دنیاست ولی الان همسرمو دوست دارم و مرد خوبیه و نمیخوام ازم سرد بشه حالا چیکارکنم چجوری با این موضوع برخورد کنم تصمیم گرفتم که باردار بشم و از شما میخوام اگه تجربه ای از بارداری و بچه دار شدن دارین یا نکته ای میدونید لطفا بهم بگید خواهش میکنم. ممنونم ازتون

اول آزمایشهای قبل بارداری و چکاپ کاملو برو....

بعدم بچه بودی اون موقع تا الان که خودت بچه بیاری خیلی فرق داره... مطمئنم پشیمون میشی زودتر اقدام نکردی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ما توی کودکی به جای اینکه بازی کنیم تجربه کنیم کودکی کنیم بهمون مسیولیت بدن و تحت عناوینی مثل تو چقدر دختر خوبی هستی که به مادرت کمک می‌کنی چقدر بیشتر از سنت میفهمی یا وظیفه ت هست که کمک کنی و... ما رو مجبور کردن که والد گری کنیم ذهن ما دچار یه خستگی روانی میشه ، در واقع ذهنت الان میگه تو باید بازنشسته بشی نه اینکه تازه بچه دار بشی و اینه که در شما نسبت به مسأله ای مثل مادر شدن که بطور غریزی توی فرد هست مقاومت ایجاد کرده 

این مقاومت برای هر کسی به یه شکلی هست برای شما علتش اینه 

این تنظیم ذهنی باید از توی روانت اصلاح بشه یعنی خاطراتی که مربوط به والد گری زودهنگام هست از ذهنت و ضمیر ناخودآگاهت اصلاح بشه جوری که انگار در گذشته اون مسایل برات پیش نیومده خستگی روانی از توی ذهنت برداشته میشه حالا با یک نگاه جدید بدون فشار در موقعیت تصمیم گیری قرار میگیری 

این کار با ورود به ضمیر ناخودآگاه قابل انجامه 

وقتی ما توی کودکی به جای اینکه بازی کنیم تجربه کنیم کودکی کنیم بهمون مسیولیت بدن و تحت عناوینی مثل ت ...

من یادمه همیشه با دعوا سر و صدا کاریو انجام میدادم چون بسته به سنم و بازیگوشیم نمیتونستم کارو درست انجام بدم و توبیخ میشدم حتی یه زمانی از خواهرام متنفر شده بودم چون اونا هم خیلی گریه میکردن و اکثر اوقات مریض بودن ولی الان خیلی دوسشون دارم با این حال بچه داری برام یک غول شده حس خوبی بهش ندارم

من یادمه همیشه با دعوا سر و صدا کاریو انجام میدادم چون بسته به سنم و بازیگوشیم نمیتونستم کارو درست ا ...

میشه این خاطرات رو از توی ضمیر ناخودآگاه حذف و اصلاح کرد ضمیر ناخودآگاه فرق بین خیال رو از واقعیت تشخیص نمی‌ده و تغییرات اتفاق میفته 

کافیه از حسی که در این لحظه داری به عقب برگردی و خاطرات مشابه رو کم کم بالا بیاری و خاطراتی که داری رو دونه دونه تغییر بدی اگر تنهایی نتونستی این کار رو بکنی من برات میتونم انجامش بدم در لحظه تغییر شخصیت میدی با این روش میشه هر چیزی که میخوای از شخصیتت پاک بشه رو پاک کنی

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://www.instagram.com/p/ChPtPxMDPq-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=