من خیلی میترسم خیر سرم ترمیم دادم ولی بااز هییچکدومو نمره درست حسابی نمیگیرم همش ۱۸ ۱۹ شده میگم معدل بیست زیااده؟ گند زدم اره؟ بگین ببینم نمراتتونو بدبختی فقط یه بار میشه ترمیم کرددد😑🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر راجع به سندرم ترنر و انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰 کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍
اگر راجع به سندرم ترنر و انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰 کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍
احتمالا معدل و کنکور دو مرحله ای روی بردارن فعلا که اعتراض دانش اموزا سنجش رو روانی کرده 😂
اره ولی ۴۰۲ نه
بنظر نمیاد ۴۰۳ اجرایی بشه