2777
2789
اجازه بدید اینجا میگم . سالها پیش تو ساختمون ما یه خانمی زندگی می‌کرد دختر یکی از هنرپیشه هایی بود ک ...

درسته واقعا حق باشماست همون اول جلوی یسری کارها رو بگیری ب جاهای بد کشیده نمیشه مرسی ک وقت گذاشتین تایپ کردین

درسته واقعا حق باشماست همون اول جلوی یسری کارها رو بگیری ب جاهای بد کشیده نمیشه مرسی ک وقت گذاشتین ت ...

یه تاپیک خانمی زد که حواهرم بهم خیانت کرده ۲۷ صفحه کامنت گذاشتن یه دختر خانم یه حرفی زد یک دونه لایک نخورد گفت ۷سال پیش عروسی خواهرم بود خاله و مادرم داشتن لباس عروس پرو میکردن تو تنش زنگ خونمون خورد من آیفون و برداشتم معرفی کرد داماد بود آمد داخل خیلی ذوق عروسی خواهرمو داشتم نفهمیدم رفتم با آقای داماد سلام کردم دست دادم چنان جیغ زد خواهرم که به من گفت خیانت داری میکنی من ۱۲ ساله اینهارو چه می‌فهمیدم میگفت ۷ ساله میرم خونه خواهرم سلام میکنم یه جا میشینم،خداحافظ بدون پدرو مادرم نمیرم .خب خواهره بزرگ د در ست یا غلط زندگیشو همون اول میخشو محکم کوبیده این درسته من ع ضو نبودم والا بهش میگفتم وانگهی برای خودش هم خوب بوده والا در ۸۰ درصد خیانت‌های مردان خانمها مقصرن من تو مثلث فرقی خانم دیپلمه رو بر خانم پزشک داخلی برنده کردم . من میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک خانمی زد که حواهرم بهم خیانت کرده ۲۷ صفحه کامنت گذاشتن یه دختر خانم یه حرفی زد یک دونه لایک ...

درسته ولی خب هرچیزی حدی داره بنظرم یکی از دلایل خیانت همین گیر دادن های افراطیه و بخش مهمی هم ب ذات طرف بستگی داره کسی ک بد ذات باشه بالاخره کار خودشو میکنه

درسته ولی خب هرچیزی حدی داره بنظرم یکی از دلایل خیانت همین گیر دادن های افراطیه و بخش مهمی هم ب ذات ...

ببینید مسائل ذاتی هم هست ولی خیلی به یه پسر که وارد زندگی یه خانواده میشه از آدل تو خاستگاری البته نمیگم همه ولی بخاطر شرایط بوجود آمده تو خاستگاری کروکی خونه رو با اهل خونه کشیده از خواهر زن و مادر زن و زن برادر زن بگیرید تا آخر اگه یه دختر محکم باشه اصول تو زندگیش باشه  میتونه همچین مدیریت کنه همون خانم که تاپیک زده بوو میگفت دائم با خواهر من شوخی میگرد دائم میگفت به خواهرت بگو بیاد اینجا دائم میرفتیم جایی میگفت خواهرتم بگو بیاد اگه روز اول بعد نامزدی میگفت برو درست لباس بپوش میگفت نخیر نمیخواد لازم نکرده بیاد میگفت لازم نکرده بیاد بریم بیرون 

ببینید مسائل ذاتی هم هست ولی خیلی به یه پسر که وارد زندگی یه خانواده میشه از آدل تو خاستگاری البته ن ...

خب باز اینم برمیگرده ب ذات دو طرف هم اون اقایی ک وارد خانواده شده بعنوان داماد هم خانمای اون خونه اگه ذاتشون خوب باشه وا ندن هیچکس نمیتونه پیشنهاد بدی بهشون بده