2777
2789

علائم خارش سر،دیدن تخم شپش لای مو،دیدن خود شپش لای مو

درمان

شستن موها با تاید

کل موهارو با اتو مو اتو کن تا تمام تخم شپش ها ک به سر چسبیده بسوزن و بعد تا جایی ک میشه تخم هارو از روی مو سوا کن

خودتو دوس داشته باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش که اول رشکه یه دونه های سفیدی ک ب ریشه مو چسبیدن اگ از مو جداشون کنی بین دوتا ناخن فشار بدی میترکه 

ولی رشک رو با غلاف مو اشتباه نگیر غلاف مو رو جدا کنی مثل پوست پیازه بین ناخن بذاری نمیترکه

درمان رشک و شپش هم فقط اب اسفندِ

اسفند آسیاب کن بسته ب اندازه موهات دم کن مثل چای بذار سرد بشه ببر حموم کلا ک خودت و موهات رو کامل شستی آب اسفند رو بریز روی موهات ماساژ بده بذار قشنگ ب همه جا برسه بعدش فقط موهات اب بکش بیا بیرون دیگه شامپو نزن فقط ابکشی کن

هفته ای دوبار انجام بده کاملا محو میشن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

درمانش باید بری از داروخانه شامپو ضد شپش بخری بعد بعد از زدن شامپو کلی نرم کننده بزنی و با شونه مخصوص داخل جعبه شامپو شونه کنی بعد هر بار شونه هم شونه رو زیر آب بگیر تا شپش هایی که بهش چسبیده جدا بشه خلاصه نیم ساعتی این کارو انجام بده ۱ روز در میون 

علائمش خارش شدیییییییید سر، درمانش من هم بچه هام شپش زده بودن هم خودم همه کاااار کردم روغن زیتون، سرکه، شامپو پرمترین اثر نکرد، لوسیون دای لیس گرفتن شب زدم تا صب موند صب ک رفتیم حموم با نرم کننده شستمو شونه کردم،  دای لیس رو دوبار زدم اما نرم کننده رو یک روز در میان یک هفته انجام دادم هررررچی تخم شپش داشت ریخت، فقط و فقط همین فایده داشت، اگرم دای لیس نمیزنی هرروز برو حموم نرم کننده بزن با شونه دندونه ریز شونه کن خودت هم تخماشو میبینی هم خودشو ک از سرت میریزن

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

روغن زیتون رو کمی گرم کن بعد به کل سر بزن به اندازه ای بزن که سر پر از روغن بشه یعنی زیاد بزن بعد یه کلاه پلاستیکی یا پلاستیک بزارروی سرت و بعدش با حوله یا شال بیند سرت رو حدود یک ساعت بعد با شامپو بشور.دو سه بار انجام بدی خوب میشی

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
واقعن از بین میره؟؟؟

بله کاملا میره

منو دخترم جفتمون موهامون بلنده دوبار شپش گرفتیم با همین روش خوب شدیم

برای زودتر درمان شدن میتونید شب سس سفید یا همون مایونز رو مثل رنگ ب موهاتون بمالید صبح برید حموم و آب اسفند بزنید فقط حتما باید بعدش شامپو نزنید فقط ابکشی کنید شامپو رو قبل از اب اسفند بزنید

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بله کاملا میره منو دخترم جفتمون موهامون بلنده دوبار شپش گرفتیم با همین روش خوب شدیم برای زودتر درم ...

خوب یعنی میگی قطره کیمیا بزنم یا این روشها ؟؟ 

چون شامپو زدم خوب نشدم شاغلم هستم اصن وقت رسیدگی اونطوری ندارم ک سس و زیتون بزنم رختخواب گثیف کنم 

ضد عفونی ککننده درمینم خریدم میزنم دگ خسته شدم الن دو هفته و نیم درگیرشممم 

خوب یعنی میگی قطره کیمیا بزنم یا این روشها ؟؟  چون شامپو زدم خوب نشدم شاغلم هستم اصن وقت رسیدگ ...

خب قطره شیمیاییه ولی اسپند قطعا بی ضرر تره

اسفند عالیه خودمدوبار امتحان کردم سریع رفت

کلاه رنگ بذار سرت یه تیکه هم سفره یکبار مصرف بنداز روی بالش هیچ جا کثیف نمیشه بعد راحت بخواب