2777
2789
عنوان

چرا پسرم توی خواب صدای دم و بازدمش خیلی واضح و بلنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 32 پست

داداش من  خیلی خرو پف میکرد تو خواب  البته بزرگه حدود سی سالشه، انگار حس میکردی داره خفه میشه دور از جونش،پزشک گفت انحراف بینی داره،دماغشو عمل کرد الان خیلی خر و پف خفیفی داره معمولی 

خدا به حق امام سجاد ،عزیزت رو شفای عاجل بده 

خیلی سخته 

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاپسرمنم ازقبل عیدآبریزش شدیدبینی داره میگن حساسیته ممکنه ازلوزه باشه؟

پسرمن دقیقا اط قبل از عید شروع شد

آخه این قلبلا حساسیت نداشت

خیلی وقتا توی خونه مثلا صبح خوبه هیچی هم نخورده یهو شروع میشه

دقییییقا آره عفونت زرد داره این... گلاب به روتون 🌹 لوزه عمل کردین؟؟؟ خودشم خسته شده طفلی پسرم خیل ...

من واقعا نمیدونم چکار کنم.نه هنوز عمل نکرد..دختر من غاطی همه نوع مریضی دارع.

حالا شما پسرتون ی دکتر آسم الرژی ببرید.

من دکتر ی قرص داد به دخترم تو نت زدم برا همین الرزی وابریزش های

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
اسی منم بچه بودم عمل کردم تا الان که ۲۰ سالمه مثل پسرت با دهن باز نفس میکشم و ... من سینوس دارم دنبا ...

سینوس چیه؟ سینوزیت منظورته؟ شوهرم میگه حجامتش کنیم شاید حساسیته هیستامین خونش بیاد پایین

سینوس چیه؟ سینوزیت منظورته؟ شوهرم میگه حجامتش کنیم شاید حساسیته هیستامین خونش بیاد پایین

اره همون سینوزیت ببرش یه دکتر طب سنتی من خودمم میخوام برم یادم باشه چیزی گفت اینجا هم میگم.

نههه بچه تو این سن نبری حجامت خطرناکه بابا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پسرمن دقیقا اط قبل از عید شروع شد آخه این قلبلا حساسیت نداشت خیلی وقتا توی خونه مثلا صبح خوبه هیچی ...

البته این کرونای جدید با ابریزش و تنگی نفس هم همراه هست   و طولانی مدت هست 

پسرمن دقیقا اط قبل از عید شروع شد آخه این قلبلا حساسیت نداشت خیلی وقتا توی خونه مثلا صبح خوبه هیچی ...

چندسالشه پسرتون؟منم قبلا نداشت ایندفه دکترمیگفت به جریان هوا حساسیت داره حتی تنها توخونه باشه بایدماسک بزنه وهمیشه دروپنجره بسته باشه آخه مگه میشه؟تازه سه روزپیش رفته توی دو سال

چندسالشه پسرتون؟منم قبلا نداشت ایندفه دکترمیگفت به جریان هوا حساسیت داره حتی تنها توخونه باشه بایدما ...

ای بابا یعنی چی؟ جریان هواااا؟؟؟ مگه میشه؟

اتفاقا همین ماسک ها بدترش می کنه

پسرم وقتی ماسک میزنه بدتر میشه

پسرم قبلا خوب بود. ۷ مااهه اینطوری شده

الان ۷ سال و ۵ ماهشه

امسال کلاس دومه. نمیدونم واسه مدرسه اش چه کنم؟ 😔

ای بابا یعنی چی؟ جریان هواااا؟؟؟ مگه میشه؟ اتفاقا همین ماسک ها بدترش می کنه پسرم وقتی ماسک میزنه ب ...

آره بخدا منم مغزم سوت کشیدمگه میشه بچه۲ساله دائم باماسک بگرده  بیزارشدم ازشدت آبریزش بینی طفلک زخم شده بینیش ولباساش همیشه کثیفه

آره بخدا منم مغزم سوت کشیدمگه میشه بچه۲ساله دائم باماسک بگرده   بیزارشدم ازشدت آبریزش بینی طفل ...

ای خدااا

من الان پسرم کلا بیدار شد

الان بینیش صددرصد کیپه طفلی نتونست بخوابه 😔

ای خدااا من الان پسرم کلا بیدار شد الان بینیش صددرصد کیپه طفلی نتونست بخوابه 😔

الهی طفلک ...ببینین دکتربه بچه هام قطره بینی میده که جلوی خشکی بینی روتوخواب میگیره تاحالااستفاده کردین؟