2777
2789
عنوان

آرایش دختر ۱۵ساله!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 53 پست
خیلی حساس نباش سنش خوبه برا ارایش یهدخترایی رو میبینم که از ۹ سالگی یه طوری رفتار میکنن که واویلا &n ...

تقریبا از عید از لوازم من استفاده میکنه 😅

اما خودش نداشته 

میگیرم براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به همسالاش و‌همکلاسیاش نگاه کنی اگه بیشتر همکلاسیاش ارایش میکنن ، باید اجازه بدی 

من تا بحال همکلاسی‌هاش رو بجز مدرسه جایی ندیدم که آرایش داشته باشن 

اما همسناش  که ماشالله آرایش رو حرفه ای شدن 

رنگ مو و ..😅🤦‍♀️

یک ععد دختر ۱۵ساله هستم که فقط یه کرکم که میزنم میگن دختر را به این حرفا چه !!!!

اصلا ارایش نمیکنممم یه تبلیت انداختن گِل دستم دلم گوشی میخواد. ولی اجازه ندارم 

نمیتونم جا بزنم 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
من تا بحال همکلاسی‌هاش رو بجز مدرسه جایی ندیدم که آرایش داشته باشن  اما همسناش  که ماشالل ...

منظورم اینه تو اینچیزا باید با عرف جامعه پیش رفت 

جلوشو‌نگیر اما از طرفی هم بهش درمورد چهرش اعتماد به نفس بده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
یک ععد دختر ۱۵ساله هستم که فقط یه کرکم که میزنم میگن دختر را به این حرفا چه !!!! اصلا ارایش نمیکنمم ...

عزیزم

تلاش کن تا به خواسته هاست برسی باور کن گوشی هم که بگیری بعداز ی مدت مدل بالاترشو میخوایی و برات تکراری میشه ما هم حسرت ی چیزایی رو داشتیم که الان بهشون میخنیدم 

سعی کن از زندگی همیشه لذت ببری 🥰

عزیزم سن دخترت اصلا کم نیست 

سعی کن لوازم ارایشی اصل براش تهیه کنی 

درسته که قیمتش یکم بالاست ولی پوستش از الان خراب نمیشه 

طلاق بگیرید🙂، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است... 🥀کاربری واگذار شده
عزیزم سن دخترت اصلا کم نیست  سعی کن لوازم ارایشی اصل براش تهیه کنی  درسته که قیمتش یکم ب ...

بله درسته اما مادرا حتی اگه بچشون ۶۰ سالم باشه کوچولو میبیننش😅 

میشه چندتا لوازم اصل معرفی کنید؟ ممنونم🙏

عزیزم  تلاش کن تا به خواسته هاست برسی باور کن گوشی هم که بگیری بعداز ی مدت مدل بالاترشو میخوای ...

ولی خب لذت که اره یه وقتایی میبرم ولی از ته دل نه باور کن از ته دل یه ادم پژمرده همیشه بع خودم میگم فاطمه تو از ظاهر شاد به نظر میرسی ولی از ته دل پژمرده 

دیروز یه مانتو جلو باز پسندیدم خیلی شیک بود مامانم میگفت حرف مردم؟

بهشم‌میگم مامان احازه میدی پشت لبم رو بردارم میگه حرف مردم؟

اخه من خسته شدم منم خیلی پر مو هستم وایی خیلی همه فاطی سبیلو صدا میزنن ولی خب بیاد بسوزم وبسازم 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
ولی خب لذت که اره یه وقتایی میبرم ولی از ته دل نه باور کن از ته دل یه ادم پژمرده همیشه بع خودم میگم ...

یه وقتایی هم بهم میگن برو چسب یا ادامس رو بردار بچسبون و بکن تا کنده شه اخه خستهممم

ولی خب لذت که اره یه وقتایی میبرم ولی از ته دل نه باور کن از ته دل یه ادم پژمرده همیشه بع خودم میگم ...

☹☹☹ عزیزم

باور کن همه مشکل دارن همه افسردگی دارن کی این روزا حالش خوبه؟ هیچکس بدون درد و ناراحتی نیست 

میفهمم مامان ماهم اینجوری بود نمیذاشت کاری کنیم یادمه ی دونه رژ قایمکی خریده بودم اونم کِیی؟ سال دوم یا سوم دانشگاه🤣🤣 با خواهرم ذوق میکردیم 

هیی چه دورانی بود ولی بدون هیچ مسئولیتی و دغدغه ای 

این چیزا مشکل نیست عزیزم برو مشگلات مردمو ببین مغزت سوت میکشه بالاخره ی زمانی این چیزا درست میشه نهایتا ۲،۳ سال دیگه میری بهشون میگی من همون فاطی سیبیلو ام که الان فاطی قشنگه شده🥰🥰🥰

عزیزم کانسیلر میبلین هم خوبه هم قیمتش مناسبه 

و ریمل فلورمار 

فقط فیکش تو بازار زیاده از جاهای معتبر خرید کن 

طلاق بگیرید🙂، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است... 🥀کاربری واگذار شده