2777
2789

با بی ادبی و پرخاش فقط شخصیت پایین خوردن و تربیت بدتون رو نشون می دید!

البته میدونم که براتون مهم نیست چون فکر می کنید اینجا کسی شما رو نمی شناسه اما مطمئن باشید توی زندگی واقعی هم از این رفتارها نشون می دید و دیگران متوجه خلاها و بی نزاکتی و شخصیت بدتون میشن.

و واکنش آنها باعث میشه شما بیشتر ناراضی باشید و حالتون بدتر بشه! 

شخصا بعید میدونم که این آدمهای سطح پایینی که گاهی می بینم قابلیت اصلاح داشته باشند اما صرفا چون به انسان به صرف انسان بودنش علاقه دارم میرم شاید به کسانی که هنوز غرق نشدن تلنگری بزنه و یه نگاه به خودشون بندازن! 

کوجا میخوای بری؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی....بعضی از کاربرها کاملا بی جهت بی ادبی می کنند یا پرخاش و توهین می کنند به دیگران... نمونه اش ...

موافقم 👌👌👌

منم از چندتایی ناراحت شدم ،محترمانه باهاشون حرف میزنی

اونا هرچی از دهنشون در میاد میگن 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

موافقم 👌👌👌 منم از چندتایی ناراحت شدم ،محترمانه باهاشون حرف میزنی اونا هرچی از دهنشون در میاد می ...

اصلا گاهی هیچ بحثی نیست، یه کامنت ساده میذاری یکی می پره توهین میکنه، با عصبانیتی که واقعا هیچ توجیهی نداره!  

اصلا گاهی هیچ بحثی نیست، یه کامنت ساده میذاری یکی می پره توهین میکنه، با عصبانیتی که واقعا هیچ توجیه ...

آره همین.

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

سلام عزیزم

خوبی

ببین تشویق شما از من  چه هنرمندی  ساخته😄

چند روز یبار کیک میپزم چه حس خوبیه😍

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیزم خوبی ببین تشویق شما از من  چه هنرمندی  ساخته😄 چند روز یبار کیک میپزم چه حس ...

سلام، مرسی عزیزم.

خیلی خوبه که حس خوبی داری؛ کیک هات هم خوشمزه به نظر میاد؛  بخصوص توی زمستون با نوشیدنی گرم واقعا لذت بخشه.

علاوه بر این باز هم اگر دقت کنی به خودت علایق دیگر ای رو پیدا میکنی. 

خوشحالم که مفید بودم.

سلام عزیزم خوبی ببین تشویق شما از من  چه هنرمندی  ساخته😄 چند روز یبار کیک میپزم چه حس ...

شما چند سالتونه خیلی گوگولی و بامزه هستید ❤️❤️🥹

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
سلام، مرسی عزیزم. خیلی خوبه که حس خوبی داری؛ کیک هات هم خوشمزه به نظر میاد؛  بخصوص توی زمستون ...

قربون محبتت عزیزم❤️💙💜

لطفتو هیچوقت فراموش نمیکنم😚😚😚

پاینده باشی دوست من💋💋💋💋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شما چند سالتونه خیلی گوگولی و بامزه هستید ❤️❤️🥹

مرسی عزیزم

۴۴سالمه

یه کاربروازصبح دیدم توهرتایپکی به تندی حرف میزنه مذهبی هم هست واقعاباتوهین حرف میزنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖