_architect مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 126 عنوان فوت و فن آشپزی 419 بازدید | 20 پست سلام شب همگی بخیر کسی راهی بلده که وقتی تخم مرغ رو آب پز میکنیم داخل آب جوش نشکنه؟من هر سری میخوام آب پز کنم میبینم شکسته و سفیدش ریخته بیرون راهی وجود داره که این اتفاق نیوفته؟ 1401/06/15 | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 نمک بریز توی اب قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
قریییی عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 345 اگه دوس دارین بیاین تاپیک اخرم🥺 تاحالا هزارتا کاربری ترکوندم کاربر جدید نیستم😐
honiiiiiiiiii عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7312 با سوزن سوراخش کن یا ت کیسه فریزر بذار اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5980 اول شعله رو کم کن آبش آروم آروم گرم بشه نمکم بریز چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
bahar699099 عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 24112 سلامبلهقبل گذاشتن برای پخت بزارید هم دمای محیط بشهبعد همراه اب ولرم رو به سرد روی گاز بزارید.دیگه نمیشکنه گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود،لیک به خون جگر شود
_architect مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 126 با سوزن سوراخش کن یا ت کیسه فریزر بذار با کیسه فریزر امتحان کردم نشد ولی سوراخ نکردم تا حالا به هر حال ممنون ازتون
_آریایی_ عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2017 واسه اینه تخم مرغا داخل یخچال بودن یخن بهشون حرارت وارد میشه میشکنن. قبلش ده دقیقه یک ربع بزار بیرون به هوا محیط برسه بعدا بزار تو پلاستیک فریزر بزار رو گاز.. هیچیش نمیشه دیگه بیشتر ببینید
_architect مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 126 اول شعله رو کم کن آبش آروم آروم گرم بشه نمکم بریز ممنون
_architect مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 126 سلام بله قبل گذاشتن برای پخت بزارید هم دمای محیط بشه بعد همراه اب ولرم رو به سرد روی گاز بزارید. ... شاید وقت نکنم بذارم تو دمای اتاق ولی آب ولرم رو حتما امتحان میکنم مرسی از نظر شما
_architect مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 126 واسه اینه تخم مرغا داخل یخچال بودن یخن بهشون حرارت وارد میشه میشکنن. قبلش ده دقیقه یک ربع بزار بیرون ... مرسی از نظر شما حتما این روش رو امتحان میکنم
bahar699099 عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 24112 شاید وقت نکنم بذارم تو دمای اتاق ولی آب ولرم رو حتما امتحان میکنم مرسی از نظر شما بازم اینطوری میشکنهباید تخم مرغ با اب هم دما باشه تا نشکنه عزیزم گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود،لیک به خون جگر شود