2777
2789
عنوان

از شوهرم خوشم نمیاد دیگه کاش بمیرم می‌دونم ناراحت نمیشه ولی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست
عجبا خب مردا همینن بازم جای شکرش باقیه از گونت  بوسیده

از وقتی ازدواج کردم عقده ای شدم همیهشدهمه دوستام شوخرشوشم سوپرایز می‌کنه کادو می‌خره 😭منم هردقنت میگفتم قهر میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک هم نگفت یدونه 🥺ماه پیش سالگرد ازدواج جاسرم و برادر شوهرم بود جشن گرفته بودن فکر کردم شاید شوه ...

گلم بهتره مقابسه نکنی شایدیه سری اخلاقای شوهرت بهترازبرادرشوهرت باشه

از وقتی ازدواج کردم عقده ای شدم همیهشدهمه دوستام شوخرشوشم سوپرایز می‌کنه کادو می‌خره 😭منم هردقنت می ...

احتمالا دوستات خالی میبندن 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

خواهرم همه اکثرا همیننن خودتو اذیت نکن….

هر چی میگم میگه گرونی برا بقیه گرونی نیست ؟ به مامانش ۱۲۰میلیون پول داده  رفته طلا خریده برا خودش برا عروسی پسر خواهرش حالا من یمگم به من پول بده لباس بخرم یمگه ندارم 

از وقتی ازدواج کردم عقده ای شدم همیهشدهمه دوستام شوخرشوشم سوپرایز می‌کنه کادو می‌خره 😭منم هردقنت می ...

خودتو ناراحت نکن آبجی مهم نیست درسته افسرده میشه ادم ولی باشه از این به بعد هیچیه نو خودش نه خونوادش برات مهم مباشه خوشیات با پدر و مادرت باشه همیشه 

خودتو ناراحت نکن آبجی مهم نیست درسته افسرده میشه ادم ولی باشه از این به بعد هیچیه نو خودش نه خ ...

تولدم تو نامزدی بابام کیک سفارش داده بودی عت به نامزدم زنگ زده بود کیک برو بگیر پولشو اینا بابام داده بود بعدش نانزدم  هم کار بود خجالت کشیده بگه کارم  به مامانش گفته بود اونم رفته بود گرفته بود برده بود خونه اومدیم دیدم یک سوم کیک نیست کیکم همی خیلی بزرگ بود بعدش گفتم این چرا اینجور چیشده میگه خواهرم اینا اومده بودم دیدم خونه چیزی نیست یکم بریدن دادم ولی از نصفش یکم کمترشو بریده بود