2777
2789
عنوان

بچه ی بی دست و پا

218 بازدید | 7 پست

سلام مامانا یه مشکلی دارم خیلی منو داغون کرده پسرم ۸ سالشه مشکل بیش فعالی از نوع عدم تمرکز داره الانم تحت درمانه ولی مشکلم اینه که خیلی دست و پا چلفتیه هروقت میدوه حتما میخوره زمین سر میز غذا حتما یه بار لیوان آبش رو میریزه ظرف غذا میدم دستش میریزه خلاصه خیلی کم پیش میادکارو درست و کامل انجام بده کلافه شدم ازدستش هرکاری رو میگم نکن یه ثانیه بعدش یادش میره همش تکرار میکنه کسی بچه اش اینجوری هست ؟ راهکاری داره ؟

کاردرمانی میبرید؟ باهاشون درمیون بذارید.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرستش کلاس ورزشی،هم تخلیه انرژی میشه هم اعتماد به نفسش میره بالا،شاید اولش کم بیاره ولی به مرور خودش رو میرسونه صبور باش،ولی دو بار جلوی بچه این جوری تخریبش کنی بعید میدونم هیچی نتیجه بده

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شما لطفا دعواش نکن و تو سرش نزن خود این اعتماد به نفس بچه رو میاره پایین! آروم بهش تذکر بده و باهم ...

هرچی تذکر میدم انگار نه انگار هر راهی بگین وارد شدم دیگه خسته شدم به خدا

من که تجربه ندارم ولی خب مسلماً سخته ما بچه دو سال و نیممون اینطوری باشه خسته میشیم حق دارین خسته بشین ولی انشاالله مامان قوی ای بشین و همدلش باشین هر کی درکش نکرد شما درکش کنید میدونین که تقصیر اون طفلکم نیست 

حتماً اونم دوست داره مثل هم سن و سالاش باشه ولی براش سخته

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚