2777
2789
عنوان

گلوم از شدت بغض میسوزه

182 بازدید | 12 پست

۱۴٠۲کنکور دارم بخدا تلقین نمیکنم نا امیدم نیستم ولی نمیتونم تست فیزیک و ریاضی بزنم درسنامه میخونم کلی فیلم میبینم ولی نمیتونم تنها راه نجاتم از این زندگی گوهی قبولیمه حالا نه دندونو اینا ولی خب..

زیستو شیمی خوب میزنم ولی اینا نه..

شما نمدونید اگه اینارو کم بزنم چی قبول میشم؟😭😭

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

یا الله  محمد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی

درموردش سرچ کنین. ذکری هست که امام زمان خودشون به شیعیان یاد      بخون    خیلی خوبه

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این همه استرس الکی نداشته باشه هم تمرکزتو از دست میدی هم سلامتیتو حتما برو پیش یه مشاور تلاش خ ...

مشاور دارم بهش میگم فقط میگه امیدتو از دست نده یه راهی بهم نمیگه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
بعضی قسمت های ریاضی و فیزیک سختن نمیتونی بزنی.برو فصل های دیگه 

کلا از پایه ضعیفم😭