2777
2789
عنوان

مامان های شاغل بیان

157 بازدید | 14 پست

سلام من مامانم و بابام  شاغل هستن و ی داداش کوچیکه دارم و تا الان به سختی ازش مراقبت کردیم با این حال مامانم پرستار نمیگیره چون می‌ترسه اتفاقی بیفته البته که بابام دنبال ی آدم قابل اعتماد هست تا الان کسی رو پیدا نکرده اگه تا حالا داخل این شرایط بودین چه راه حلی دارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اقوام مورد اعتماد کمک بگیرید و همون اول روی مبلغ پرداختی و ساعت کار توافق کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خونه رو دوربین داریم میزاریم 

از اولم قراره یک خانمی بیاد چندماهی همراه خودم بچرو جمع و جور کنیم 

بعد دیگ رفتم سرکار انلاین میبینم خانمه چکار میکنه 

و اینکه ادم معتمد باید پیدا کنین که تجربه بچه داری داشته باشه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خونه رو دوربین داریم میزاریم  از اولم قراره یک خانمی بیاد چندماهی همراه خودم بچرو جمع و جور کن ...

پرستار کامل خونتون میمونه یا ساعت های که سر کار هستید فقط میاد ؟ 

پرستار کامل خونتون میمونه یا ساعت های که سر کار هستید فقط میاد ؟ 

برای اولش ک خودم هستم 

خانم از ساعت ۹ صبح تا یک که همسرم بیاد 

بعدم وقتی برم سرکار میاد تا همسرم بیاد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•