2777
2789
عنوان

چیکار کنم که دخترم نماز بخونه؟؟؟

2223 بازدید | 29 پست

سلام عزیزانم دختر 13 ساله دارم امسال میره راهنمایی نماز نمیخونه وحجابش رو رعایت میکنه و قرآن و اینا میخونه میگه علاقه دارم نماز بخونم ولی انگار موقع نماز که میشه یه حسی بهم میگه نخون ولش کن، منم خیلی ناراحت میشم باباشم نصیحتش میکنه فایده نداره 🤕 یه راهی جلو پام بزارید که دخترم نمازشو کامل و به موقع بخونه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چيزي نميگم بقيه ميان حرف دلمو ميزنن

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

نصیحت قایده نداره خودش باید بخاد 

براش از فوایدشبگو شاسد تاثیر گذار باشه 

من داداشم 10 سالشه نماز میخونه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بزار خودش بخونه.. 

زورش نکن فقط

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بزار خودش بخونه..  زورش نکن فقط

زورش نکردم 3 ساله به حال خودش هس ولی نمیخونه وقتی خودش دوس داره ولی نمیخونه من نمیدونم چی بگم بهش 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃