2777
2789
عنوان

با چه روشی به خواسته هاتون میرسین؟

128 بازدید | 14 پست

تاحالا از چله شکرگزاری یا ذکر،قانون جذب نتیجه گرفتین؟هرکی با هر روشی به خواسته اش رسیده که نسبتا غیرممکن بوده لطف کنه بگه😊

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اسم از خواسته میاد بیشتر تو ذهن ها جنبه مالیش پدیدار میشه درسته؟ 

تلاش و جمله های شعار انگیز یه کم دیگه لوث شده

بنظرم بهتره توی هر حوزه ای میخایم یه هدف نشونه کنیم یه وقت آموزش روتین بزاریم براش تا میانبر هاش بلد بشیم و فوت فن کوزه گری رو بدست بگیریم. 

مثلا من با گرفتن وام های خورد ظرف دو سال ماشین+افزایش مبلغ بابت رهن+ و پس انداز خورد فردی حتی داشتم و خیلی کم با چالش روبرو شدم

شما هر چقدرم تلاش و توکل داشته باشید و ساعت ها دعا کنید تا آموزش ندیده باشید نتیجه مطلوب نمیگیرید

توی آموزش های خیلی خوبی که یه زمانی میدیدم و مطالعشو داشتم واقعا بینش رسیدن به خواسته هام چند برابر شده بود چقد و کاربردیبود واسم

اینو بعنوان یه فرد معمولی میگم! 

کارشناس همه مسائل
ممنون چه اموزش هایی دیدین؟

یه دوتا پکیج آموزشی راجب سرمایه گذاری و یه سری کتابای دیگه بود البته من احساس نیاز شدیدی میکردم که لازم بود برام یاد بگیریم یه چیزایی رو. 

بخصوص کتاب اثر مرکب که خوندنش سالی یکبار لازمه.

واقعیتش حتی اگه پولدارم باشید لازمه این آموزشایی که من یه چیزایی ک هیچ بنی بشری بهم یاد نمیداد رو فهمیدم یاد بگیرید. 

کارشناس همه مسائل

سلام من در مورد تاپیک قد دخترتون سوال داشتم

دختر منم رفته هفتم 

دخترتون الان قدش چند شده؟

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊