2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

422 بازدید | 21 پست

چن روز پیش با شوهرم دعوام شد…راستش شوهرم خیلی کم صبره و وقتیم دعوامون میشه یکم بد دهن میشه که چن روز پیش با حرفاش منو بدجور ناراحت کرد…مشکل اینه که کلا بحثو فراموش کرده و انگار ن انگار 😔ولی من بشدت ناراحتم و سر دردهای عصبی گرفتم و خودشم میدونه ک باید باهم حرف بزنیم و مشکلو حل کنیم ولی پاپیش نمیذاره …چن بار این اتفاق افتاده و اومده حرف زدیم یا من پیش قدم شدم و حرف بزنیم و قول و قرار میذاره دیگ تکرار نشه ولی بعد ی مدت کلا زیر همه چی میزنه…دوستان من چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنین

بینمون فاصله افتاده و من اصلا به این راضی نیستم 

چیکار کنم هم احترام منو نگه داره و هم دیگ تکرار نکنه😔خسته شدم دیگ انقد قول میده و قسم میخوره بعد دوباره تکرار میکنه واقعا هیچ اعتماد بنفسی برام نمونده…

برید مشاور

میگی چندین بار به راحتی بخشیدش و باز تکرار کرده پرو شده

اگر میدونی خیلی دوست داره به راحتی نبخشش کاری کن از نبودنت بترسه عقلش بیاد سرجاش 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم منم همینه خیلی عصبیه و موقع عصبانیتش حرفای بدی میزنه و عذر خواهی هم بکنه دوباره روز از نو روزی از نو

قبلا خیلی حرص میخورم و سعی کردم این اخلاقشو کنار بذاره اما دیدم فایده نداره کلا اخلاقش همینه بیخیال شدم و چون درکش میکنم که انگار دست خودشم نیست، کمتر از دتش ناراحت میشم و منم مثل اون زود فراموش میکنم

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

برید مشاور میگی چندین بار به راحتی بخشیدش و باز تکرار کرده پرو شده اگر میدونی خیلی دوست داره به را ...

فعلا شرایطش نیس که بریم

منم همین فکرو میکنم بخاطر اینه که میگم چیکار کنم باهاش؟ منتظر بمونم خودش پا پیش بذاره؟ 

تومنی یا من تو ام خواهر     تازه امروز جلو باباش بحث کردیم که مهمونمونه از شهر دور اومده. ...

😔😔😔نمیدونم دیگ چیکار کنم 

میگن بی محلی کن ولی چقد الان ۱۰ روزه بی محلی میکنم ولی اون به زندگی عادیش ادامه میده

فعلا شرایطش نیس که بریم منم همین فکرو میکنم بخاطر اینه که میگم چیکار کنم باهاش؟ منتظر بمونم خودش پا ...

آره کلی بهت توهین کرده دیگه شوهر منم تقریبا همینجوری بود اولا میبخشیدمش سریع یا میموندم خودش بیاد معذرت خواهی.. 

وقتی بهتر شد که بدون بحث باهاش  رفتم خونه پدرم یه مدت نگفتمم که قهر کردم بهش گفتم یه مدت اومدم تنها باشم مادرمم مریضه میخوام پیشش بمونم باهاش سرد رفتار کردم جواب پیاماش ندادم 

فهمید بدون شریک سخته بهتر شد خداراشکر

البته شرایط هرکس فرق میکنه من بچه نداشتم.. 

ولی مردا باید بفهمن همیشه قرار نیست دردسترسشون باشیم و ما هم احساس داریم ناراحت میشیم 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
😔😔😔نمیدونم دیگ چیکار کنم  میگن بی محلی کن ولی چقد الان ۱۰ روزه بی محلی میکنم ولی اون به زند ...

هر وقت نیاز جنسیش بیداد کنه مثل چی میاد سراغت.اونجاس که منت کشی میکنه و راه برای صحبت و گله کردن تو باز میشه.البته در حدی که دلت خالی شه وگرنه قول الکی که مردا بلدن بدن و راحت بزنن زیرش

آره کلی بهت توهین کرده دیگه شوهر منم تقریبا همینجوری بود اولا میبخشیدمش سریع یا میموندم خودش بیاد مع ...

منم بچه ندارم ولی مشکل اینه هم خونه مادرم اینا خیلی نزدیکه به خونمون و هم اینک مامانم مشکل قلبی داره نمیخام ناراحتش کنم

فک میکنه همه چی عالیه دلم نمیاد بهش بگم

هر وقت نیاز جنسیش بیداد کنه مثل چی میاد سراغت.اونجاس که منت کشی میکنه و راه برای صحبت و گله کردن تو ...

وقتی ب این موضوع فک میکنم حالم از خودم بهم میخوره ک باید نیازش بشه و من باهاش حرف بزنم

منم بچه ندارم ولی مشکل اینه هم خونه مادرم اینا خیلی نزدیکه به خونمون و هم اینک مامانم مشکل قلبی داره ...

نمیدونم عزیزم شرایطتت خوب شد برو مشاور

انشالله مشکلاتت حل شه برات دعا میکنم♥