2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=251484558]سلام نمیدونم و منم بشدت منتظرم قبلا 5 روزه می اومد الان میگن بیشتر طول میکشه[/QUOTE ...

وای نگو 

نمیدونم چرا امسال اینجوری شده انقده طولانی شده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام عزیز منم مشهدم من ۳۰ ام مرداد اقدام کردم نیومده هنوز شنبه برای گذر موقت اقدام کردن گفتن تا ۷۲ ...

عزیزم کجا رفتی برای گذرموقت؟پلیس به علاوه ده یا اداره گذرنامه

کی ثبت نام گذرنامه انجام دادی؟

گذر موقت شنبه 

گذر اصلی رو ۳۰ ام که هنوز جفتش نیومده

موقتو تازه که از شنبه اقدام کردم

وارد سایت شدم تازه صادر کرده هنوز تحویل پست نداده

کاش می شد خنده هاتو سیو کرد واسه همیشه...  
گذر موقت شنبه  گذر اصلی رو ۳۰ ام که هنوز جفتش نیومده موقتو تازه که از شنبه اقدام کردم   ...

خدایا چقد استرسشو دارم من دوشنبه عصر انجام دادم اگه مثل شما چهار روز تمام کاری طول بکشه برای صدورش میشه ۱۹ ام من برای ۲۱ ام تاریخ حرکت دارم. تا به پست برسه و بیاد نمیدونم میرسه یانه. میشه هروقت رسید دستت یه تاپیک بذاری بدونم چقد اون زمان میبره

خدایا چقد استرسشو دارم من دوشنبه عصر انجام دادم اگه مثل شما چهار روز تمام کاری طول بکشه برای صدورش م ...

سلام عزیزم امروز تحویل پست داده شده فردا احتمالا میاد واسه من اومد خبرت میکنم ان شالله مال شما هم میاد

کاش می شد خنده هاتو سیو کرد واسه همیشه...