2777
2789
عنوان

نزدیکی نداریم و برای شوهرم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم‌که ۹ماه بارداری نداشتم تا ۱۵روز‌بعد زایمان

من۹ماه بارداری+۴۵ روز بعد زایمان

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

چه خبره بابا یعنی اینقدر شل مغزن درک ندارن بچه میخوان یه داستان حامله ای یه داستان میزایی یه داستان 

اه اه

همش باید به فکر شکم و زیر شکمشون باشیم

😂😂😂😂

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

اگه خیلی حیوونه و این کارا رو میکنه حتما ولش کن و برو طلاق بگیر مردی که نتونه یه ماه چهل روز تحمل کنه به درد سطل آشغال میخوره. اون مرد اگه دو روز بره سفر هم کثافت‌کاری میکنه .

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مردا هم آدمن حیوون که نیستن اینجوری میگین چندشم میشه

سم تا دلت بخواد هست تو نی نی سایت

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .