2777
2789
عنوان

خواب بد دیدن کودک پنج ساله

2659 بازدید | 23 پست

دختر پنج ساله ام دوروزه همش میگه خواب بد دیدم گریه میکنه .یه موجودات عجیب غریبی میگه تو خواب بودن.خیلی ترسیده چشماش دودو میزنه😔از صبح که از خواب بلند میشه حرفا و خواباشو تکرا  میکنا تا شب.میگه الان از پنجره میاد تو😭چکارش کنم .موندم چکاری درسته میشه راهنمایی ام کنین اگه تجربه شو داشتین.

باید فکر کنم🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باش قبل خواب بچه دست و صورتش چرپ نباشه، لباسش پاک باشه، توی جای پاک بخوابونش.

بالای سرش قرآن بزار.

قبل خواب براش چهار قل بخون، و سه مرتبه آیه ۸ سوره یاسین .و آیت الکرسی.فوت کن بهش.

تو اتاقش چراغ خواب روشن بزار.

به نیت سلامتی امام زمان هر جمعه صدقه بنداز و براشون دعا کن تا ایشون هم برای سلامتی شما و خانوادت دعا کنند.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

فیلم هایی که میبینه یا داستان هأی که براش تعریف میکنید احتمالا توش یه شخصیت بدی داشته و این تصویر سازی ذهنی میکنه 

من پسرم هر وقت خواب بد میبینه از اول بهش گفتم فوت کن تو دست مامان  تا خوابت بپره بره الان  که 8سالشه هر وقت خواب بد میبینه  از خواب بیدارم مينکنه فوت میکنه دوباره می خوابه

پسر منم ۵سالشه.بهش یاد بده قبل خواب قرآن بخونه .سوره های کوچیک که بلده یا اگه بلد نیست با هم بخونید بعد بگو قرآن بخونی خدا کلی فرشته می‌فرسته مراقبت باشند.یعنی پسر من که قرآن میخونه بین یک گله گرگ هم بخوابه اصلا نمیترسه و راحت می خوابه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حتما کسی ترسونده بچه رو 

نمیدونم .ما اصلا فیلم بد یا ترسناک نمیبینیم ولی یهو اینطور شده اصلا سابقه نداشته تا دوروز پیش میگفت و میخندید یهو اینطور شده هم نگرانم هم نمیدونم چه کار درسته .جلوی خودشم نمیتونم چیزی به روش بیارم که بدتر بشه😔

باید فکر کنم🤔

پسر من اینجوری بود 

یه روز خالش بهش گفت شب قبل خواب  سوره توحید رو بخون دیگه خواب بد نمیبینی

اوایل بلد نبود من براش میخوندم و میخوابید 

کاملا باور کرد اگر یه شب خسته باشه مثلا تو ماشین خوابش ببره و نخونه صبح میگه خواب بد دیدم

کاملا باورش کرده این موضوع رو 

الان ۵ ساله قبل خواب حتما باید سوره توحید بخونه و بخوابه

بهش بگو صلوات بفرس و بهش بگو وقتی صلوات میفرستی فرشته ها مواطبتن نمیزارن بترسی خدا همیشه هواتو داره ....زیاد بهش تلقین کن تا اروم بشه پسر منم چن وقت همیجور بود الان خداروشکر خوبه 

این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
احتمالا یه صحنه بدی دیده مثلا یه کلیپ یا گیم ترسناک بازی کرده

گیم که اصلا بازی نمیکنه.تلوزیون هم فقط کارتون میبینه .ولی شاید یه چیزی از نظر من ترسناک نیست ولی اون‌دیده ترسیده.نمیدونم چطور از ذهنش پاک‌کنم

باید فکر کنم🤔
فیلم هایی که میبینه یا داستان هأی که براش تعریف میکنید احتمالا توش یه شخصیت بدی داشته و این تصویر سا ...

یه زمانی شنگول منگول تعریف میکردم بعد دیدم از گرگه میترسه همه قصه هایی که توش شنگول منگول بود رو جذف کردم .ولی بچه ها حافظه شون خیلی قویه همه چی یادشون میمونه.الان نمیدونم ترس این خوابو چطور از ذهنش ببرم

باید فکر کنم🤔