2777
2789
عنوان

چطور از ارتباط مون با پسری رو به خانواده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 39 پست
و من نمیخوام اینجوری شه چون می‌دونم شاید پشیمون شم

اخه از طرفی هم شهرتون متفاوته نمیشه همو ببینید

به نظر من یه مدت همینجور مجازی سر کنید 

ولی ببین الان باهاش ازدواج کنی پشیمون میشی چون خیلی تابع خانوادس

همینا میان دخالت میکنن پسرشونم همش طرف اوناس

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اخه از طرفی هم شهرتون متفاوته نمیشه همو ببینید به نظر من یه مدت همینجور مجازی سر کنید  ولی بب ...

اره شرایط بده 

ولی اگه واقعا بخواد باید با شرایط منم کنار بیاد الان که با من حرف میزنم مامانش اینا فکر میکنن ما با هم در ارتباط نیستیم

و اینکه من گفدم بیا اینور برا کارات گفت فقط شهر خودم چون کارم اینجاس اصلا راضی نیس بیاد طرفای ما و می‌دونم خیلی وابسته س

میدونی خداروشکر میکنم که دوریم یه سریا اینجا رابطه داشتن که پسر بخاطر نیاز خودش دخترو گول زد ... و آخرش هم نگرفتش رابطه ما از این بابت خوبه ولی باید صبر کنه و نمی‌دونم چطور بگم صبر کو چون گوش نمی‌ده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شرایط بده  ولی اگه واقعا بخواد باید با شرایط منم کنار بیاد الان که با من حرف میزنم مامانش ...

اخه معیارا متفاوته 

من اصلا این چیزارو خوب نمیدونم عزیزم ❤ به هر حال انتخاب با خودته

فدات مرسی خیلی کمکم کردی حداقل فهمیدم تا ی مدت نذارم وابستگی شدید شه

❤😘 امیدوارم بتونی همیشه عاقلانه تصمیم بگیری 

میفهمم میدونی دو دلم برام هنوز مهم تر از خانوادم نیس ولی خب ی وابستگی ایجاد شده تصمیم گیری رو برام س ...

این فقط ی حس زودگذره .. بالاخره هرچی باشه ارزش خانوادت بالاتره پس هر چه سریعتی کات کن او پسره هم تکلیف خودشو بدونه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

سلام عزیزم .

منم خانوادم مثل خانواده شما بودن . من تو تلگرم یه برنامه چت بود ‌ . تو اون با همسرم آشنا شدم . 

این آشنایی به دوستی کشید . من خودم ترکم و همسرم فارس .

ما باهم یک ماه دوست بودیم که همسرم گفت قصدش ازدواجه و شماره مادر منو گرفت و داد به مادر خودشون .

و ایشونم زنگ زدن برای خواستگاری که مامان من گفت که تشریف بیارید . 

ما از قضیه ی دوستی به کسی نگفتیم . هیچ کس نمیدونستم . فقط همسرم به مادرش گفته بود که منو تو محل خودمون دیده و خوشش اومده و شماره مامانمو از من گرفته .

همه باور کردن . گذشت تا بعد عقدمون . یبار با مامانم تنها بودم و واقعیتو بهش گفتم . 

مامانم چون عقد بودیم چیزی نتونست بگه و فقط خندید .

ولی بابام نمیدونه

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده
سلام عزیزم . منم خانوادم مثل خانواده شما بودن . من تو تلگرم یه برنامه چت بود ‌ . تو اون با همسرم آش ...

عزیزم خوشبخت باشی برا ما نصفش مثل شما نیس و خانواده اون می‌دونن چطور بوده