2777
2789
عنوان

چطور از ارتباط مون با پسری رو به خانواده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 39 پست
وای بابا طفلک راهنمایی خواست... چقدر سرزنش کردی

حقیقتو گفتم

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی زود نیست؟ هم سنت کمه هم هنوز نمیشناسی که

اینجا چند سال شوهراشونو میشناختن الان شاکی هستن 

مسئله اصلا فضای مجازی هم نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم خیلی زود نیست؟ هم سنت کمه هم هنوز نمیشناسی که اینجا چند سال شوهراشونو میشناختن الان شاکی هستن ...

می‌دونم من هنوز مدت زیادی نیس میشناسمش واسه اینکه بیشتر آشنا شیم گفدم چهار سال دیگه هم اون کار و زندگیش راه بیافته هم شرایط منو خانوادم بهتر شه که قبول کرد ولی مادرش فهمید و گفت درست نیس این ارتباط

می‌دونم من هنوز مدت زیادی نیس میشناسمش واسه اینکه بیشتر آشنا شیم گفدم چهار سال دیگه هم اون کار و زند ...

خب چی کار به مادرش دارید 

چند سالشه پسر؟

اینم پیشنهاد خوبیه😂

بخدا بهترین کاره واقعا تو ازدواج هیچی نیست حالا بزار سنت اندازه من بشه اونوقت امروزتو یادت میاد و میگفتی وای خداروشکر ک اون کارو نکردم چقدر بچه بودم ک میخاستم شوهر کنم کرمانشاه اونم تو بچگی

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
خب چی کار به مادرش دارید  چند سالشه پسر؟

اون چسبیده مامانم مامانم می‌کنه حتی بخاطر اینکه مامانش گفته بود این رابطه درست نیس دو هفته با من حرف نزد

۲۰سالشه ولی خب پسر سالمیه درجه داره تو  

بخدا بهترین کاره واقعا تو ازدواج هیچی نیست حالا بزار سنت اندازه من بشه اونوقت امروزتو یادت میاد و می ...

میفهمم میدونی دو دلم برام هنوز مهم تر از خانوادم نیس ولی خب ی وابستگی ایجاد شده تصمیم گیری رو برام سخت می‌کنه

اون چسبیده مامانم مامانم می‌کنه حتی بخاطر اینکه مامانش گفته بود این رابطه درست نیس دو هفته با من حرف ...

سالمه ولی هنوز خامه

این چیزایی که گفتی خودش دلیلی برای کات کردنه 

سالمه ولی هنوز خامه این چیزایی که گفتی خودش دلیلی برای کات کردنه  

خب حرف مامانش هم درست بوده گفته باید خانوادش در جریان باشن و گرمه انگار جوابشون ن هست و درست نیس ادامه داد گف من میرم چهار ماه دیگه میام اگه اوکی باشی نباشی میایم جلو ولی من اینو اینجوری نمیخوام چطور راضیش کنم حداقل برای دوسال دیگه

خب حرف مامانش هم درست بوده گفته باید خانوادش در جریان باشن و گرمه انگار جوابشون ن هست و درست نیس ادا ...

توی ایران کمتر خانواده ای راضی به دوستی میشه

یه راست میرن ازدواج که خودش بدتره