سلام ،من یه مشکلی با خانواده همسرم پیدا کردم خواستم منو راهنمایی کنید، چند وقت پیش بدون دلیل بدون زمینه قبلی و بحثی ،جاریم واسم یه استوری گذاشت که مخاطبش بنا به شرایطی که من اون زمان داشتم من بودم و کاملااااا واضح بود با منه،من استوری خوندم و خواهر شوهرم زنگ زدم برای اولین بار،اینم بگم منو جاریم خیلی رابطه صمیمی نداریم ولی تا حالا با هم حرفی هم نداشتیم فقط گاهی اوقات استوری میذاشت و من به همسرم میگفتم منظورش چیه میگفت حتما با تو نیست در صورتیکه چرا بوده و بعدها فهمیدم یکی خواهر شوهرامم میگفته استوریاشو باز نمیکنم ،خلاصه من با عصبانیت فراوان از این مدتی که بعضی رفتارا و کارارو کرده و همون استوری قبلیاشم به خواهر شوهرم گفتم اونم گفت خودم ب داداش میگم و خبر میدم ،بعدم زنگ زد گفت داداش میگه برا اون نذاشته در صورتیکه واضح بوددددد برای منه و خودشونم قبول دارن،منم با توجه به شرایطم که جراحی کرده بودم و حالمم جالب بود با عصبانیت گفتم میسپارمش بخدا و هرکسی بخواد اینکار این خانوم حاشا کنه اونم همینطور،من انتظار داشتم بزرگترای خانواده یعنی مامان بابای همسرم ب این خانوم بگن چرا اینکارو کردی خیلی کوچیک تذکر میدادن چون دعوایی نبوده که یا از طرف من چیزی نبوده ،الان بعد یک ماه دیگه طاقتم تموم شد و به خواهر شوهرم پیام دادم شماره مامان جاری بده اگه داری و واسش نوشتم جوری رفتار کردین که این خانوم فکر کنه خیلی کار خوبی کرده از اول نباید من انتظار داشتم از کسی و خودم جوابشو میدادم
باورم نمیشه خواهر شوهرم پیام منو خوند و جواب نداد ،و حتی روز بعدش ب خواهر شوهر دومیم زنگ زدم که به چیزی بپرسم اونم جوابمو نداد
میخوام بدونم اینکه من بعد این همه کنایه و کارای این خانوم الان خواستم باهاش برخورد بشه چیز زیادیه؟؟؟؟و چرا این دوتا منو اینجوری خورد کردن ؟؟؟
با اینکه موافقن و برا خودشونم استوری گذاشته ؟؟؟