2777
2789
عنوان

لطفاً منو راهنمایی کنید

162 بازدید | 16 پست

سلام ،من یه مشکلی با خانواده همسرم پیدا کردم خواستم منو راهنمایی کنید، چند وقت پیش بدون دلیل بدون زمینه قبلی و بحثی ،جاریم واسم یه استوری گذاشت که مخاطبش بنا به شرایطی که من اون زمان داشتم من بودم و کاملااااا واضح بود با منه،من استوری خوندم و خواهر شوهرم زنگ زدم برای اولین بار،اینم بگم منو جاریم خیلی رابطه صمیمی نداریم ولی تا حالا با هم حرفی هم نداشتیم فقط گاهی اوقات استوری می‌ذاشت و من به همسرم میگفتم منظورش چیه می‌گفت حتما با تو نیست در صورتیکه چرا بوده و بعدها فهمیدم یکی خواهر شوهرامم می‌گفته استوریاشو باز نمیکنم ،خلاصه من با عصبانیت فراوان از این مدتی که بعضی رفتارا و کارارو کرده و همون استوری قبلیاشم به خواهر شوهرم گفتم اونم گفت خودم ب داداش میگم و خبر میدم ،بعدم زنگ زد گفت داداش میگه برا اون نذاشته در صورتیکه واضح بوددددد برای منه و خودشونم قبول دارن،منم با توجه به شرایطم که جراحی کرده بودم و حالمم جالب بود با عصبانیت گفتم میسپارمش بخدا و هرکسی بخواد اینکار این خانوم حاشا کنه اونم همینطور،من انتظار داشتم بزرگترای خانواده یعنی مامان بابای همسرم ب این خانوم بگن چرا اینکارو کردی خیلی کوچیک تذکر میدادن چون دعوایی نبوده که یا از طرف من چیزی نبوده ،الان بعد یک ماه دیگه طاقتم تموم شد و به خواهر شوهرم پیام دادم شماره مامان جاری بده اگه داری و واسش نوشتم جوری رفتار کردین که این خانوم فکر کنه خیلی کار خوبی کرده از اول نباید من انتظار داشتم از کسی و خودم جوابشو میدادم 

باورم نمیشه خواهر شوهرم پیام منو خوند و جواب نداد ،و حتی روز بعدش ب خواهر شوهر دومیم زنگ زدم که به چیزی بپرسم اونم جوابمو نداد 

می‌خوام بدونم اینکه من بعد این همه کنایه و کارای این خانوم الان خواستم باهاش برخورد بشه چیز زیادیه؟؟؟؟و چرا این دوتا منو اینجوری خورد کردن ؟؟؟

با اینکه موافقن و برا خودشونم استوری گذاشته ؟؟؟

خیلی پیگیری کردی ...

منم بودم قاطی دعوای دو نفر نمیشدم 

لطفا آرامشتون رو حفظ کنید 

و خودتون رو ب خاطر استوری اذیت نکنید 

بلاک کنید تا استوری ها رو نبینید ... 

ببینید چقد راحت نقطه ضعفتون رو میدونه ! 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا آدمی نیستم پاشم پیام بدم زنگ بزنم و بلوا ب پا کنم ،این استوری ام که بابتش ناراحت شدم کنایه نبود خود توهین بود وگرنه قبلا فراوان گذاشته و شات همشونو دارم ،چند سال سکوت کردم و الان خییییلی پشیمونم که این وسط خودم تحقیر شدم 

روح و روانم نابود شده این دو روزه

خودت زنگ میزدی میگفتی احساس کردم مخاطب استوریت من بودم ، درسته؟ اگه میگفت نه یعنی زده زیر کارش و نوعی غلط کردن میشه، اگه می گفت آره حرفاتو بهش میزدی

خواهر شوهرات حوصله دعوا و غر زدن های تو رو نداشتن جوابتو ندادن،  عزیزم میدونم ناراحتی ولی واقعا آدما حوصله همچین چیزایی که یکی بیفته پی استوری دیگران رو ندارن که بخوان دعواهاش رو پیگیر شن، حق داشتن جواب ندن ، بعدشم به مادر جاری ت زنگ نزن دخترش استوری گذاشته به اون چه و اینکه خیلی زشت میشه میگن ببین طرف چقد بچه س واسه یه استوری زنگ زده به مادر جاری ش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
تو دیگه خیلی شلوغش کردی انگار دنبال یه دعوا و فتنه ای

عزیزم بهتر بود کامل میخوندی گفتم چند سال سکوت کردم ،خیلی شات استوری دارم ازش که بخوام نشون بدم شاخ درمیارین این سری توهین کرد ب اصالتم 

خیلی پیگیری کردی ... منم بودم قاطی دعوای دو نفر نمیشدم  لطفا آرامشتون رو حفظ کنید  و خو ...

دعوایی نبوده از سمت من،و به نظرت نباید به آدمی که چند سال برا این. اون استوری می‌ذاره دقیقا وقتی می‌خوان ماشین عوض کنن و از اینجور کارها یه بزرگ تر تذکر بده تا خودشو جمع کنه 

خودت زنگ میزدی میگفتی احساس کردم مخاطب استوریت من بودم ، درسته؟ اگه میگفت نه یعنی زده زیر کارش و نوع ...

خواهر شوهرم اگه میخواست قاطی نشه همون اول بمن نمی‌گفت تو هیچی نگو من خودم زنگ میزنم که الان من هر روز ناراحت باشم که چرا پشت اینا قایم شدم 

عزیزم بهتر بود کامل میخوندی گفتم چند سال سکوت کردم ،خیلی شات استوری دارم ازش که بخوام نشون بدم شاخ د ...

خوندم عزیزم ولی برداشت من از متنی که نوشتی همین بود دوستان راهنماییت کردن بهتره بلاکش کنی و دنبال دردسر واسه خودت نباشی اینطوری هم ازچشم شوهر هم خانواده شوهر میفتی

البته ببخشید رک کفتم

دعوایی نبوده از سمت من،و به نظرت نباید به آدمی که چند سال برا این. اون استوری می‌ذاره دقیقا وقتی می‌ ...

میخوای راحت شی ؟ 

شماره اش رو حذف یا بلاک کن تا استوری های چرت و پرتش رو نبینی 

اون راحت میتونه انکار کنه که برای شما نذاشته ! 

بزرگتر بره بهش چی بگه ...

انقدر فضای مجازی رو بزرگ نکنید 

مشخصا ایشون بیمار هستن که اینجوری خودشون رو تخلیه میکنن ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
خواهر شوهرم اگه میخواست قاطی نشه همون اول بمن نمی‌گفت تو هیچی نگو من خودم زنگ میزنم که الان من هر رو ...

خوب اگه خیلی از استوری هاش اذیت میشی خودت حضوری بهش تذکر بده بگو احساس کردم فلان استوری با من بودی و ... بزار یه جا که همدیگه رو دیدین بهش بگو تلفنی خوب نیست

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
خوندم عزیزم ولی برداشت من از متنی که نوشتی همین بود دوستان راهنماییت کردن بهتره بلاکش کنی و دنبال در ...

واکنشم با خواهر شوهرام چی باشه ؟ می‌خوام بدونم از این ب بعد باید چیکار کنم 

آخه اینا نذاشتن من و همسرم خودمون جواب بدیم ،حنی همسرم می‌خواسته بره به داداشش بگه نذاشتن، نباید از اول دخالت میکردن،من با خودم فکر کردم اگه بهش زنگ بزنم و دوتا من بگم سه تا اون ،حرمت بین داداشش و همسرم از بین می‌ره و گفتم حالا پدر شوهرم بهش تذکر میده ولی بعداً فهمیدم این انتظار اشتباه بوده، 

میخوای راحت شی ؟  شماره اش رو حذف یا بلاک کن تا استوری های چرت و پرتش رو نبینی  اون راحت ...

ولی من خیلی خشم دارم، از خودم ناراحتم که خیلی گذشت کردم و همون اوایل گوشزد نکردم خودشو جمع کنه ،و الان دیگه عذاب وجدان گرفتم که چرا از بقیه انتظار داشتم و خودمو بچه نشون دادم 😭😭

خوب اگه خیلی از استوری هاش اذیت میشی خودت حضوری بهش تذکر بده بگو احساس کردم فلان استوری با من بودی و ...

دیگه فکر نمیکنم جایی که اون باشه من برم ، ولی اشتباه کردم باید خودم جوابشو میدادم خییییلی اشتباه کردم