2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میه از فرهنگتون از خودتون یه مقدار بگید از هرچی

فرهنگمون هیچ فرقی با قومیت های دیگه نداره اکثرا عروسی هامون شبیه بقیس فقط در همیم به شدت 

بسیار مهمون نوازیم مردامون خوبن کمی غیرت دارن 

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

شوهر من بختیاری مال شهرکرد

البته ورژن اپدیت و روشنفکر شده مثلا مرد سالار نیست ولی تهههه دلش دوس داره ولی در عمل اصلا

بعد اینکه ب غذا اهمیت میدن غذای خوب گوشت 

بعد لینکه لارج دست دلباز

یکمی هم‌ لجباز 

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو
عزیزم میه از فرهنگتون از خودتون یه مقدار بگید از هرچی

اونایی ک من دیدم نم گم همشون ولی زیاد دیدم ب زن اهمیت نمیدن وبا احترام رفتار نمی کنن 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘

زن دوستن

عاشق اصالتشونن

جهاز بادختره تیکه های بزرگ پسر

عروسیاشون شلوغه

روابط فامیلی زیاده مداومه .این نیس ک بگی دست شوهرم میگیرم و میکشمش از فامیلاش بیرون

اینجوری مرده تو فامیل بی ارزش میشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
زن دوستن عاشق اصالتشونن جهاز بادختره تیکه های بزرگ پسر عروسیاشون شلوغه روابط فامیلی زیاده مداومه ...

شکم پرستم هستن کم کم ماهی ده کیلو گوشت قرمز میخوریم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜