رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 عنوان کیا خونشون پنجره دوجداره کشویی دارن؟ 628 بازدید | 9 پست سلام دوستان خواهشا راهنماییم کنین ما برا خونه مون به اصرار من پنجره دوجداره کشویی سفارش دادیم حالا انقد پشیمونم حد نداره میگم کاش لولایی سفارش میدادم همشونو.هر کی پنجره کشویی داره میشه بیاد بگه چجوریه تمیزکردنش و بقیه مواردشو خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 1401/06/14 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلوندین عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 5054 با یه طِی دسته بلند که مخصوص شیشه پاک کردنه، پاک میکنم به راحتی. خیلی خوبه راضیم سرو صدای بیرون تو خونم نمیاد
مدادگلی_خوشرنگ عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1372 پنجره رو شستم نمیدونم چطوری بینش آب رفت و همینجوری مونده بود نمیشد تمیز کرد
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 با یه طِی دسته بلند که مخصوص شیشه پاک کردنه، پاک میکنم به راحتی. خیلی خوبه راضیم سرو صدای بیرون تو خ ... آخه من تونت که سرچ کردم همش گفتن عایق بندیش ضعیفه.بعد گرد و خاک ایما رد میکنه ؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 پنجره رو شستم نمیدونم چطوری بینش آب رفت و همینجوری مونده بود نمیشد تمیز کرد در کل راضی هستی در مورد عایق بندی و تمیز کردنش؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 با یه طِی دسته بلند که مخصوص شیشه پاک کردنه، پاک میکنم به راحتی. خیلی خوبه راضیم سرو صدای بیرون تو خ ... عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی آخه بشتر از معایبش گفتن خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
مدادگلی_خوشرنگ عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1372 در کل راضی هستی در مورد عایق بندی و تمیز کردنش؟ اره بیرون هر صدایی ک باشه اصلا داخل نمیاد و تمیز کردنش هم ب جز همون موردی ک گفتم خیلی راحته
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 اره بیرون هر صدایی ک باشه اصلا داخل نمیاد و تمیز کردنش هم ب جز همون موردی ک گفتم خیلی راحته مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد .گردو خاک چی رد میکنه؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
مدادگلی_خوشرنگ عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1372 مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد .گردو خاک چی رد میکنه؟ ن اصلا .فدات شم
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 ن اصلا .فدات شم واقعا مرسی گلم خیالمو راحت کردی خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار