2777
2789
عنوان

آمپول دگزا زدم برای نی نی چهارماهه

1418 بازدید | 38 پست

بچم رو دوتا امپول زدیم بعد امپول اصلا نمیخنده سه روز شده هرکار میکنیم نمیخنده در حالیکه قبلا فقط میخندید چکار کنم کسی تجربه داشته خوب میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم بچم اوف شده تو شوکه قهر کرده😭😭❤️❤️

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

شاید قهر کرده🥲

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

دختره یا پسر🥲🥲

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
خب چکار کنم آشتی کنه

یکمی باهاش بازی کن بهش محبت کلامی کن😃 شاید خوب شد 

شاید جای آمپولش درد داره😪🥲

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب چکار کنم آشتی کنه

موقع زدن خیلی بی قراری نکرد؟ شاید ترسیده شده ممکنه  در آینده لکنت و.. بگیره ها!

باهاش بازی کن و براش کارتون بزار اگه خوب تشد ببر دکتر

یکمی باهاش بازی کن بهش محبت کلامی کن😃 شاید خوب شد  شاید جای آمپولش درد داره😪🥲

آره اینم هست