2777
2789
عنوان

آمپول دگزا زدم برای نی نی چهارماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودتو سعی کن زیاد بهش بدی بلکه عوارض واکسن زودتر از بدنش بیرون بره

باهاش زیاد تمرین کن با دست و پاهاش بازی کن کمی قلقلکش بده بلکه بهتر بشه

ولی سعی کن به بچه کوچیک داروهای قوی ندید

یکی از فامیل های ما بچش تب هم می کنه استامینوفن نمیده عناب دم می کنه میده تب بچش خوب میشه 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
موقع زدن خیلی بی قراری نکرد؟ شاید ترسیده شده ممکنه  در آینده لکنت و.. بگیره ها! باهاش بازی کن ...

وای خدا نکنه

فقط اولش گریه کرد و تموم الانم ارومه فقط نگاه میکنه اصلا و ابدا نمیخنده

چشمم عفونت کرده بود چسپیده بود بهم بردم گفت مال سینه ش هست و امپول تجویز کرد

مطمئنی اونی که پیشش رفتی دکتر بوده؟؟؟؟

نمیخوام بترسونمت ولی به بچه‌ت کورتون زدی عزیزم

میدونی چقد عوارض داره؟؟؟

دکترا شعور ندارن برا بچه ۴ ماهه دگزا مینویسن؟؟؟

یادتون نیست زمان کرونا میگفتن دگزا نزنید بدتر میکنه؟ چون  انقد بدن رو ضعیف میکنه که مستعد میشه

به نظرم ببر پیش یه دکتر خیلی خیلی حاذق و آزمایش‌اینا کامل براش بگیر مطمئن شو

ممکنه بیناییش کم شده باشه که اینطور میکنه!...

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
مطمئنی اونی که پیشش رفتی دکتر بوده؟؟؟؟ نمیخوام بترسونمت ولی به بچه‌ت کورتون زدی عزیزم میدونی چقد ع ...

بلی عزیزم بهترین دکتره دکتر بچمه و متخصص 

خداکنه برای بچم عوارض نداشته باشه 

بعید میدونم  نگاه میکنه ولی نمیخنده

مغزش اسیب ندیده...

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍