الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر ما خانما طعم خیانتو چشیدیم من از یجایی ب بعد واسه خودم زندگی میکنم میپوشمو میخورم بخودم میرسم ...
دختر من ۷ سالشه
وقتی دخترم ۱ ساله بود فهمیدم از بارداری خیانت جنسی میکرده بخاطر بچم بخشیدم ک ای کاش نبخشیده بودم
ولی دیگه این بار نمیبخشم
پیشرفت کرده ب گروهی رو آورده اخه
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
اگه پولش باشه نصف روز بری بازار کردی لباس خوب هم پیدا میشه
دیر دعوت کرده فردام همسرم نیست که برم...میدونی اصلش این نیس چون ادمایین که وقتی دعوتت میکنن کارایی میکنن که ناراحت شی و کوفتت شه تو اون جمع خوابم پریده بدلایلی ناچارم برم وگرنه نمیرفتم هیچی مهم تر ارامش خاطر نیست
بله عزیزم خداروشکر الان زیر سایشونم و همگی سلامتی.
ممنون ک اینقدر مهربونی
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣