2777
2789
خیلی سخته منم دیدم اما گور باباش انقد بهش فکر کنی دوراز جان مریض میشی بعدزیر بارت نمیره میگ انقد مری ...

عین جنین مچاله شدم توی خودم و یه دل سیر گریه کردم سرم داره میترکه از درد

خودم به درک ک دوستش دارم و از دوریش قطعا داغون میشم نگرانی بیشترم واسع جیگر گوشمه ک الهی مادرش بمیره بعد از جدایی چی ب سرش میاد

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی زودی نی نی جونت خوب بشه مامان مهربون و همه بچه هایی ک تا الان بیدارن شادی مهمون خونشون باشه ...

ممنون. انشاالله.

انشاالله خدا هم بهت پول یک دوره لیزر کامل و بده راحت بشی

عین جنین مچاله شدم توی خودم و یه دل سیر گریه کردم سرم داره میترکه از درد خودم به درک ک دوستش دارم و ...

برا امضات صلوات فرستادم الهی حاجت روا شی

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂
من ک شوهرم یه شهر دیگ کار میکنه ۲ ساله ک تنهام عادت کردم ب دیر خوابیدن تنهایی فقط واسه خدا خوبه

اخ اخ درکت میکنم شوهر منم یه مدت که چه عرص کنم ۸ سال شهر دیگه رفت کار کرد الان یه ساله اومده شهر خودمون منم اون نباشه دیر میخابم🥲

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
برا امضات صلوات فرستادم الهی حاجت روا شی

ممنون مهربون امضام برای مرداد ماهه سال پیشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
عین جنین مچاله شدم توی خودم و یه دل سیر گریه کردم سرم داره میترکه از درد خودم به درک ک دوستش دارم و ...

بیشتر ما خانما طعم خیانتو چشیدیم من از یجایی ب بعد واسه خودم زندگی میکنم میپوشمو میخورم بخودم میرسم من بچه ندارم اما داشتم بخاطر بچم میموندم سر زندگیم چون سخته بی مادری