2777
2789

شیاف استامینوفن بذار اگ بالای ۳۸ درجه س

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

پروفنو نمیدونم ولی استامینوفن دوبرابر وزنش باید بدی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت نصف وزن به سی سی 

قطره دو برابر وزن به قطره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزیزم اگه با شربت و شیاف باز تب داره ببر اورژانس آزمایش چون عفونت داره سر من اومده

پسرمم 10 روز پیش تب شدییییید داشت

2سالشه

هر 6ساعت پروفن میدادم هر 4ساعت شیاف استامینوفن

دوتا دکتر بردم گفتن ویروسه

تا اینکه روز سوم بردم یه دکتر دیگه گفت گلوش عفونت داره

به محض اینکه آنتی بیوتیک شروع کردم تب فروکش کرد

بعد 4روز

یعنی تا 4سی سی مجازه بدم؟

اگه شربته آره. 

برا اطمینان یه چند تا سرچ دیگه بکن.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
پسرمم 10 روز پیش تب شدییییید داشت 2سالشه هر 6ساعت پروفن میدادم هر 4ساعت شیاف استامینوفن دوتا دکتر ...

آره متاسفانه دکترا گمراه میکنن تب خالی که با شیاف و شربت پایین نیاد حتما عفونته وباید آنتی بیوتیک بگیره من پسرم با تب چهل رسوندم اورژانس خدارو شکر که تشنج نکرد