2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

88 بازدید | 2 پست

خانما من چند ماهیه یکی از عزیزانمو از دست دادم. خیلی برام عزیز بود اون فرد.. ناگهانی فوت شد در اثر تصادف.. جوان بود بنده خدا بعد چن مدت بعدش دایی مادرشوهرم هم فوت کردند که مادرم و پدرم نتونستن برای مجلس ختمش بیان یعنی ی مشکل براشون پیش اومده بود نتونستن. بعد مادرشوهرم اومده به من میگه چون پدر مادرت نیومدن مرده هاتون تو کو... نمون

حرفش خیلی دلمو اتیش زد. اومدم درد دل لطفا بی احترامی به اموات نکنید🌹

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

بیا تاپیک اخرم دلت باز خیلی باز میشه😂😂😂🤦‍♀️

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.