ما با همدوستیم فقط بعد این قبلا با یکیبوده ولی خب کات کردن الانم هیچ تلاشی نمیکنه خودشو جمع و جور کنه (خیلی وقته کات کردن طرفم اصلا رفته با یکی دیگ الان)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
دستم به دامنت فقط وابسته نشی، منم بایکی آشنا شدم که هنوز توفکر زن سابقش بوداونموقع داغون بود من جمعش کردم بهش امیددادم انگیزه دادم هفت سال ازعمرمو پاش گذشتم و تهش که حالش اوکی شد با نامردی تموم ولم کرد ورفت بااینکه قول داده بود تاهمیشه بامن بمونه، منم مثل شماقراربود دوست باشیم ولی قول داده بود باهیشکی ازدواج نکنه و تاهمیشه بامن بمونه، اصلا وابسته ش نشی توروخداااااااا
من یبار سعی کردم کاری کنم یه پسر نفر قبلی رو فراموش کنه
ته مرام و معرفت رو براش گذاشتم تهش یجور بازیچه شدم ک تا عمر دارم خودمو بابت کمک هایی ک بهش کردم نمیبخشم پسرا اگه واقعا یکیو دوس داشته باشن برای فراموش کردن با یکی بازی میکنن .... سعی کن فقط خودت برای خودت مهم باشی براتم مهم نباشه قهره یا نه
خو دلش پیش اونه دست خودشم نیس .بخدا به شماهم علاقه ای نداره کاملا مشخصه ..شما اینجاا حتی اولویتشم نیستی ..ولش کن ..سنگین و عاقلانه رفتار کن و ترکش کن ..خودتو نسوزون واسه خاطر یکی دیگه