2777
2789
عنوان

شوهرم راه دور کار میکنه...

186 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبین. تو رو خدا وقت بزارین بخونین.

من شوهرم راه دور کار میکنه. من خودم 7 سال جایی کار میکردم تعدیل نیرو شد اومدم بیرون. الان یه دختر 7 ماهه دارم. دوس‌دارم خودم کار کنم. مستقل باشم. مادرم برای بچه‌کمکم هستش. 20 روز خونه مادرم هستم. مشکل مالی خداروشکر‌نداریم. اما خودم احساس پوچی‌میکنم. مادرم میگه نباید کار کنی. وقتی مشکلی نداری و شوهرتم راه دوره تو‌باید به بچه ات برسی. نظر شما با مادر من موافقه؟ من همش کنار دخترم هستم. اما کار کردنم دوس دارم. اما شرایطم‌اینه. شما بودین چه کار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه الان کنار دحترت باشی بهتره. ولی اگه مشکل مالی نداری سعی کن یه کلاس هنری بری تا دخترت بزرگتر بشه ...

خیلی کارا بلدم. مشکل کار کردن ندارم. نمیتونم تصمیم بگیرم. نمیدونم کدوم‌درسته. توی دو راهی موندم. کار کنم یا باید واقعا کنار دخترم باشم

خیلی کارا بلدم. مشکل کار کردن ندارم. نمیتونم تصمیم بگیرم. نمیدونم کدوم‌درسته. توی دو راهی موندم. کار ...

اگه دلت میخاد بیشتر کنار دحترت باشی پس بهتره یه کار نیمه وقت پیدا کنی یا اینکه‌ تو خونه کار کنی

الان چیزی که ازهمه چی مهمتره دخترته هیچکی مثل خودت نمیشه براش تومادرشی حداقل تادوسالش بشه نروسرکاربه نظرمن مخصوصا که واجبم نیست 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍