2777
2789

من میخواستم مدرسه قلم چی ثبت نام کنم چون بچه هایی که میرن توش همه موفق میشن من هدفم تجربی بود ولی راستش چون مشاوره نرفته بودم نمی دونستم موفق میشم یا نه البته معدل سه سال راهنماییم ۲۰ بود 

من به ریاضی علاقه زیادی داشتم ولی نرفتم رشته ریاضی چون بازار کار نداره 

من تا امروز منتظر موندم که قلم چی منو ثبت نام کنه تجربی با کلی پارتی بازی و اینا چون منطقه ما به منطقه اون مدرسه نمی‌خورد 

امروز که رفتیم گفت من نمی تونم ثبت نامتون کنم چون کلا مدرسه ما پر شده خیلی مدرسه عالی هست 

ولی گفت چون زیاد اسرار میکنید میتونم ریاضی ثبت نامتون کنم بعد سال آینده تغیر رشته بده برو تجربی 

الان واقعا نمیدونم شرایط واسه من خوب شد یا بد 

کسایی که رشته ریاضی هستن میتونن کمکم کنن؟؟؟؟ واستون دعا میکنم

خب یجا دیگه برو تجریی سال دیگه بیا اینجا

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو خداروشکر کن ریاضی رفتی معدلتم که خوبه راحت بهترین رشته قبولی تجربی عمرت تلف میشه واقعا

دقیقا از چندین هزار نفری ک کنکور میدن تعداد خیلی کمی موفق میشن بقیشون یا مجبورن دوباره بشینن بخونن یا برن سراغ یه کار دیگه

وافعا وقت تلف کردنه

عجب...

من رشتم ریاضی بوده و امسال کنکور دادم(سوالی دیگه ای هم داری خوشحال میشم کمکت کنم)

قبولی دانشگاهش خیلی راحته و بعدا برای بورس هم از نظرم راحت تره اقدام کنی و به نسبت بازار کار هم داره

من دوستم زنان زایمان دوست داشت ولی رشتش ریاضی بود

هر سه پایه ریاضی خوند و سال اخر ینی دوازدهم معلم گرفت برای زیستش

هم کنکور تجربی شرکت کرد هم ریاضی

همه همینو بهم میگن 

اگ پسری ب و ریاضی وگرن به درد دخترا نمیخوره همون تجربی بهتره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
خب آخه دور و بر ما اصلا دبیرستان های خوبی نیست ولی اینجا از دهم تست و نکته کار میکنن

پسر منم ریاضیش خوبه هرکارش میکنم نمی ه میخاد بره هنر:/

من رشتم ریاضی بوده و امسال کنکور دادم(سوالی دیگه ای هم داری خوشحال میشم کمکت کنم) قبولی دانشگاهش خی ...

مرسی عزیزم 

ریاضی رشته سختیه؟ آخه خیلی منو ترسوندن تو نی نی سایت میگفتن بری دهم خیلیی سخت میشه

ببین اگه صرفا بخاطر اینکه معدل ۳ سالت ۲۰ بوده میخوای بری بدرد نمیخوره!

من خیلیا رو میشناسم که با این معدل رفتن ولی رشته خوبی قبول نشدن

درسای دبیرستان با راهنمایی خیلی خیلی فرق داره! 

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
مرسی عزیزم  ریاضی رشته سختیه؟ آخه خیلی منو ترسوندن تو نی نی سایت میگفتن بری دهم خیلیی سخت میشه

خوب باید درس بخونی دیگه

دهم یکم هرطوری حساب کنی افت معدل داری ولی نباید اعتماد به نفستو بیاره پایین.نمیخواد روزی 10 ساعت درس بخونی نه

سر کلاس درس رو خوب گوش کن و حداکثر 5 ساعتم در طول روز تایم بزار

اگه میخوای که سال کنکورت خیالت راحتر باشه از پایه ات