2777
2789
پکینگ پودر تو با ارد ت الک کن و کمی نمک بزن باهاش بعد اضافه کزدن بکینگ پودر نباید زیاد هم بزنی و چند ...

شما دستور کیک داری برام بفرستی من تو قابلمه میتونم درست کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما الان دستور پختتون چیه؟ 

من قابلمه بلد نیسما 

فر هست 

لیوان هام فرانسوی ان 

دو لیوان ارد رو با یک قاشق غذاخوری بگینگ پودر مخلوط میکنم و‌کنار میزارم

یک لیوان شکر رو با نصف لیوان روغن مایع هم میزنم 

دو تا تخم مرغ برمیدارم  زرده و سفیده رو جدا میکنم 

زرده رو میریزم روی ترکیب شکر و روغن 

سفیده رو انقدر با همزن نداشتی با چنگال هم بزن پف کنه 

بعد زرده  رو با ترکیب روغن و شکر هم میزنم و ارد رو کم کم بهش اضاف میکنم 

کاملا که مخلوط شد سفیده رو اضافه میکنم همراه نصف لیوان ماست نصف لیوان اب 

هم میزنمش نوک قاشق مربا خوریم وانیل میزنم هم میزنم تموم میشه 

قالب رو چرب و بعد یکم ارد میپاشم روش و مواد رو داخلش میریزم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
من قابلمه بلد نیسما  فر هست  لیوان هام فرانسوی ان  دو لیوان ارد رو با یک قاشق غذاخ ...

همیشه همین دستور و درست کردی بدون هیچ مشکلی کیکات خوب شدن درسته؟ 

میشه به جای ماست کلن یه لیوان آب ریخت؟ 

بله میشه 

میشه شیر هم بریزی 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
همیشه همین دستور و درست کردی بدون هیچ مشکلی کیکات خوب شدن درسته؟ 

اره جانم من هفته ای دو یا سه بار میپزم همسرم خیلی شیرینی خور هست مجبورم بخاطر اینکه از بیرون نخره بپزم

شما دستور کیک داری برام بفرستی من تو قابلمه میتونم درست کنم

من خودم با این دستور کیک ساده رو تو قابلمخ روگاز میپزم و خیلی خوشمزه میشه

موادلازم رو بترتیب اضافه کردن مینویسم

روغن1لیوان

شکر 1ونیم

تخم 3تا4عدد

وانیل 

ارد و بکینگ پودر  و نمک الک شده 2ونیمتا 3لیوان

شیر1لیوان سرخالی

بجای شیر از اب پرتقال یاهر ابمیوه دیگه ای میتونی استفاده کنی البته شیر و ماست ازهمه بافتشو بهتر میکنه

دریک طرف هم بزن

قابلمه از قبل داغ باشه

من به این ترکیب پودر نارگیل هم میزنم که عالی میشه

گاهی اوقات هم خمیرشو نصف میککم نصف کاکائویی نصف ساده زبرا میشه

و 45دقیقه هم با شعله پخش کن زمان پخت میدم دمکنی هم یادت نره

نوش حان😍

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤
اوایل ازمنم اینجوری میشدبعددیدم ازبکینگ پودره ک کم میزدم الان مشکلم حل شده احتمالاازشماهم همینه

من برای دوتا تخم مرغ و یک لیوان ارد خب یه قاشق چایخوری بکینگ زدم یعنی کم زدم؟ 

[QUOTE=251368131]من برای دوتا تخم مرغ و یک لیوان ارد خب یه قاشق چایخوری بکینگ زدم یعنی کم زدم؟ فک کنم کم زدی .من دوتالیوان ارادو۳تاتخم مرغ ویه لیوان شیرویه لیوان شکر ونصفه لیوان روغن وانیل وبکینگ پودریه قاشق غذاخوردی میزنم عالی میشه

این هنوز نپخته انگار

یا پف نکرده

دلایل زیادی میتونه داشته باشه

یکی اینکه اردت سنگین بوده و الک نکردی درست 

یا موادت اندازه نبوده

یا تخم مرغو درست هم نزدی

اگه رو گاز پختی اصول رو شاید درست رعایت نکردی

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...

جواب منو میدین ببخشید اسی میدونم تاپیک بزنم کسی نمیاد

میشه یکی منو راهنمایی کنه منو به زور دوستم داره میبره پیش کراشش چون کراشش گفته خصوصیات دختریو دوس داره که خودش نیست تا مثلا انتقام بگیره برگرده طرفش  اونم فکر نکنه دوستم ازش خوشش میاد یکی بگه من چیکار کنم دوس ندارم برم واقعا راضی نمیشه😑 شما بودین میرفتین؟

عزیزم مایعاتشوزیادریختی خمیرشده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..