shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 411 عنوان بی بی چک 179 بازدید | 16 پست سه ماه از رابطم میگذرعبی بی چک بزنم جواب میدع یا باید همون ماه اول میزدم؟؟ 1401/06/13 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 از موعدت گذشته؟ محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
نرگس545 عضویت: 1389/08/17 تعداد پست: 5428 ینی تو این ۳ ماه پریود نشدی؟!!!!! در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
عاشق_همسرمم عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 5296 منم پريودم عقب انداخته امروز سومين روزه اقدام بودم ولي بي بي چك منفيه
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 411 از موعدت گذشته؟ نه پریود میشم ولی شکمم بزرگ شده🤦🏻♀️من رابطه داشتم اورژانسی خوردم بعدش دیگ یادم میس پریود شدم یا نهاون ماه لک بینی داشتمولی ماه های بعدشو پریود شدمالان شکمم حس میکنم بزرگ شده بی بی برنم نشون میده؟
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 411 ینی تو این ۳ ماه پریود نشدی؟!!!!! چرا شدم بالا توضیح دادمشکمم بزرگ شده میترسم
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 نه پریود میشم ولی شکمم بزرگ شده🤦🏻♀️ من رابطه داشتم اورژانسی خوردم بعدش دیگ یادم میس پریود شدم یا ... اگه باشی بله نشون نیده محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 411 اگه باشی بله نشون نیده یه بار ۳۲روز بعد رابطه دوتا مارک مختلف سر صبح زدم منفی بودولی بازم استرس میکشم😔
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 یه بار ۳۲روز بعد رابطه دوتا مارک مختلف سر صبح زدم منفی بود ولی بازم استرس میکشم😔 پس نیستیاحتمالا نزدیک پریودته شکمت بزرگ شده محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 411 پس نیستی احتمالا نزدیک پریودته شکمت بزرگ شده نه پریودم دیروز تموم شدهمن حتی ۳۵روز بعد رابطه سونوگرافی دادم ضخامت رحم ۶بودو چیزی از بارداری دیده نشدب نظرت زود بود واسع سونو ک نشون نداد؟
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 نه پریودم دیروز تموم شده من حتی ۳۵روز بعد رابطه سونوگرافی دادم ضخامت رحم ۶بود و چیزی از بارداری دی ... نه اگه بود حتما نشون میدادشاید کم تحرکی کردی شکمت بزرگ شده محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 411 نه اگه بود حتما نشون میداد شاید کم تحرکی کردی شکمت بزرگ شده ۳۵روز بعد رابطه زود نبود عزیزم؟؟شما تجربه بارداری داشتین؟هیچ علایمی غیر بزرگ شدن شکمم ندارم
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 ۳۵روز بعد رابطه زود نبود عزیزم؟؟ شما تجربه بارداری داشتین؟ هیچ علایمی غیر بزرگ شدن شکمم ندارم من دوبار زایمان کردم ۳۵ روز میشه ۵ هفته اگه هم باردار بودی الان ویار داشتی پریود نمیشدی محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 411 من دوبار زایمان کردم ۳۵ روز میشه ۵ هفته اگه هم باردار بودی الان ویار داشتی پریود نمیشد ... خیلی ممنونم عزیزم واقعاکلی دارم استرس میکشم نمیدونم چمه🥲