2777
2789
عنوان

لکه های سختو چ جوری پاک میکنید ؟🤧💔

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ...یعنی وقتی میخواد تموم بشه تا بخرم فکرمیکنم خونه کثیفه من چیزی ندارم تمیز کنم میکروبها بهم د ...

فکر کنم مثل من وسواسی 🤣 من خیلیا رو میبینم چه راحت زندکی میکنن چندشم میشه نمیتونم اصلا

باید همه جا رو تمیز کنم بعدشم الکل یا وایتکس

مخصوصا سینک ظرفشویی چندبار وایتکس در روز ،   وان حموم سرویس  و اینا رو هر روز یا دو روز یبار 

قبل کرونا هم وسواس بودم من 

سبز ب نظرت خشک شویی میتونه ببره؟

اره اونا لکه بر دارن

احتمالا چیز نارنجی مثل اب خورشت ریخته چون لباست سبزه رنگ خون شده

اینجور لکها گاهی بعد چندبار شستسو پاک میشن

آفتاب هم تاثیر داره

فکر کنم مثل من وسواسی 🤣 من خیلیا رو میبینم چه راحت زندکی میکنن چندشم میشه نمیتونم اصلا باید همه جا ...

من بااینکه صبح تا صبح سرویس ها رو میشورم ولی وقتی میخوام برم حمام یه ربع قبلش میشورم بعد میرم 

برای گاز جدا

برای سینک جدا 

کابینت جدا 

سرویس دستشویی و حمام  جدا 

بوفه و شیشه ها و لباس ها هم جدا جدا محلول و اسپری میگیرم

یعنی ازبس اسپری به شیشه گازم زدم چند روز پیش گازم شکست 

من از بچگی همینطور بودم شاید باورتون نشه مامانم میگه اگر پتو یا بالشتت رو داداشت استفاده میکرد میگفتی بو مرد میده عوضش کنیدخیلی اذیت شدم تا باشوهرم هم بستر شدم 

من بااینکه صبح تا صبح سرویس ها رو میشورم ولی وقتی میخوام برم حمام یه ربع قبلش میشورم بعد میرم  ...

من از همه ی عالم و آدم چندشم میشه ولی کسیو که دوسش دارم مثل بابام یا همسر چندشم نمیشه مثلا لیوان آب مشترک ولی لیوان مهمونارو هم بشورم دستمو ضدعفونی مبکنم 

من از همه ی عالم و آدم چندشم میشه ولی کسیو که دوسش دارم مثل بابام یا همسر چندشم نمیشه مثلا لیوان آب ...

من حتی شوهرمم نمیخورم ...بابام فوت شده ولی یادم نمیاد که با یه لیوان اب خورده باشم ...میشورم ولی دیگه دستمو ضدعفونی نمیکنم 

من حتی شوهرمم نمیخورم ...بابام فوت شده ولی یادم نمیاد که با یه لیوان اب خورده باشم ...میشورم ولی دیگ ...

برا غریبه رو بشورم حتما دستکش یا دستامو بعدش میشورم

لیوان غریبه رو اول وایتکس میزنم بعد مبذارم ماشین ظرفشویی 😅 رو درجه داغ

با شوهر راحت نیستی پس بوسیدن و این چیزا تو روابطتتون رو چکاد میکنی 

دیگه من برا شوهر وسواس ندارم اصلا