2777
2789

من میخوام اشتهام زیاد شه🥴

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا هیچکس از بدنش راضی نیست 😐🚶‍♀️

امروز باشگاه بودم نگاه میکردم یکی میخواد چاق شع یکی میخواد لاغر بشه یکی سیسبک هاش بزنه بیرون😂😂

بنام خدای رنگین کمان 🥺🖤
وای باید زجر بکشی میفهمی زجرررر من چاق شدم نمیدونم چند فک کنم ۸۰ گریه ام میگیره دوباره باید خودمو پا ...

من کارم جوریه که همش پشت میزم هیچ تحرکی ندارم اینش خیلی بده

من قرص خریدم

عرض یک هفته و نیم. وزنم حدود ۲ کیلو و ۳سانت دورکمرم کم شده

ولی فک کنم مواد داره چون اولین روز ک‌خوردم رفتارم طبیعی نبود

الانم کاملا عادی نیس ولی عادت کردم🥲🥲

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

صبحا بیدار شدنی یه قاشق چایخوری زنجبیل یه قاشق چایخوری دارچین دم کنین و یه قاشق چای خوری عشل بزنین ناشتا بخورین

سماق هم یا قاطی آب کنین یا ماست کم چرب

چربی سوزه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
چ قرصیه؟

قرص لاغری پلاتین اسلیمینگ

https://instagram.com/nastarann_asgarii?igshid=YmMyMTA2M2Y=

هایلایتش یه معجون لاغری گذاشته ک‌خیلیا جواب گرفتن من هنوز موفق نشدم درست کنم

من هرجورشده باید لاغرکنم اخه عروسیم نزدیکه

دقیقا منم شرایطم مثل شماس و‌برا عروسیم باید لاغر کنم

شهرتون کجاست؟ تبریز ی عطاری هم هس میگه تضمینی عرض ۳‌ماه اندامتو عالی میکنم