2777
2789
عنوان

از مغازه شوهرم پارچه دزدید یه زنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 53 پست

من هر مغازه ای برم قشنگ چادرمو باز میزارم کیفمم کوچیکه چیزی توش جا نمیشه بعد که میام بیرون چادرمو جمع میکنم اصلا خوش ندارم کسی فکر بد بکنه در مورد چادری ها

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش چی شد؟؟

اومد حساب کرد گفت بچم فکرکرد حساب کردم برده متاسفانه از این اتفاقا زیاد میبینیم پول تقلبی هم زیاد بهمون میدن میذارن بین پولای دیگه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
همینکارو کردن وجه ما چادری هارو بد کردن.والا هرجا بریم انگار دزدیم ادم نمیتونه راحت تو مغازه ها یا ف ...

نمیدونم عزیزم شوهر من نداره

همه همینن یه نایلون رنگی دست آدم باشه میری تو مغازه یه جوری نگا میکنن انگار آدم اومده یه چیزی بندازه توی نایلونه فرار کنه 😐 

خیلی دزدی زیاد شده

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
من هر مغازه ای برم قشنگ چادرمو باز میزارم کیفمم کوچیکه چیزی توش جا نمیشه بعد که میام بیرون چادرمو جم ...

عجیبه !!من جایی زندگی میکنم که درازای هر۱۰خانم چادری ۱۰تاهم بدون چادر هست همه راحت میگردن بدون حساسیت

کاربری دوم👨‍🦯👨‍🦯
اومد حساب کرد گفت بچم فکرکرد حساب کردم برده

میگفتی اره تو راست میگی، خودتی. اونم چادری بود؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
نمیدونم عزیزم شوهر من ندارم  همه همینن یه نایلون رنگی دست آدم باشه میری تو مغازه یه جوری نگا م ...

قبلنا جنس ارزون بود اینقدر دزدی‌نمیکردن 

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
عجیبه !!من جایی زندگی میکنم که درازای هر۱۰خانم چادری ۱۰تاهم بدون چادر هست همه راحت میگردن بدون حساسی ...

شاید مغازه دار حساس نباشه من خودم حساسم دوست ندارم کسی رو به شک بندازم که طرف اشتباه کنه بعدش طرف ناراحت بشه از تهمتش

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

همینه پارچه خیلی گرون شده

یعنی ۳ متر بخرم با دوخت و ساتن در حد ۵ تومن میشه خو لباس عروث کرایه بگیرم برام ب صرفه تره😂😂😂😂 

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔

یبار از طرف مس فروشی رد شیدم منم  چادری    حالا من دختر سنگین سنجیدیه    با حجاب یهو آقاع گفت بیا   برگرددتوویه ظرفرمس دزدیدی منم  گفتن یعنی چ   😠😠😠ـچادرم باز  کردم و گفتم  اگر مسی دیدی بیا بگیر بیا ـــحلالش نمیکنم تهمت زد

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃