2777
2789
عنوان

نامزدم عذابم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 32 پست
من پنج سالم شنیدم دوران نامزدی  و فکر کنم یکی از بخترین دوران های زندگی هر دختر و پسریه

اتفاقا برای من بدترین دورانه چون از هم دوریم و خاتوادمم خیلی اذیتم میکنن تو خونه

هیچ وقت تو زندگیم انقدر احساس پوچی و تنهایی نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برای من بدترین دورانه چون از هم دوریم و خاتوادمم خیلی اذیتم میکنن تو خونه هیچ وقت تو زندگیم ...

این موضوعو با خانوادتون مطرح کنید شاید اگر بزرگتر ها پا درمیونی کنن مشکل حل بشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
تو چرا خودت وخراب میکنی بهانه بدی دستش مگه بزرگتر نداری مادرت وپدرت باید باخانوادش صحبت کن

صحبت کردن ولی اونا هم هی میگن بچه هااا تصمیم میگیرننننن ما نمیتونیم براشون تصمیم بگیریم

این موضوعو با خانوادتون مطرح کنید شاید اگر بزرگتر ها پا درمیونی کنن مشکل حل بشه 

بخدا اگ بابام بفهمه بامن همچین رفتاری میشه عمرا بذاره ادامه بدیم.منم عاشقشم خیلی میترسم از دسش بدم

صحبت کردن ولی اونا هم هی میگن بچه هااا تصمیم میگیرننننن ما نمیتونیم براشون تصمیم بگیریم

حتما محرم هستید انقدر بیخیال وقتی الان بدون مسولیت دراختیارشی عجله نمیکنه واسه عقد بهتره یکم فاصله بگیری ازش  و بگی حتما تاریخ عقد ومشخص کن 

من حق رو به تو میدم

خب وقتی از پس خودش بر نمیاد ، چرا اومده سراغ تو

وقتی باباش پولداره ، چرا ازش کمک نمیخاد

بنظرم اگر باهاش ازدواج کنی ، تا آخر عمرت باید با بی پولیش عذاب بکشی

پول نداره هیچی ، اخلاق هم نداره 😒

حتما محرم هستید انقدر بیخیال وقتی الان بدون مسولیت دراختیارشی عجله نمیکنه واسه عقد بهتره یکم فاصله ب ...

خیلی دوستم داره ها وقتی دعوامون میشه نمیتونه قهر بمونه سریع پیام میده زنگ میزنه .ولی بدم میاد از دست دست کردن و دیگه واقعا خسته شدم

من حق رو به تو میدم خب وقتی از پس خودش بر نمیاد ، چرا اومده سراغ تو وقتی باباش پولداره ، چرا ازش ک ...

اخلاقش خیلی مودیه خیلی زیاد.چون ما دورهم هستیم وقتی میبینمش یا پشت تلفن خیلی مهربونههه 

تو چت اتقد بدمیشه ادم شک میکنه همون ادمه

وقتیم میگم میگه چت بدرد نمیخوره حوصله چت کردن ندارم

منم میترسم از دستش بدم و میترسم بدبختم کنه:/ نمیدونم چیکار کنم واقعااا

معمولا پدرا هم جنس خودشونو بهتر میشناسن . خوب میفهمن داماد به دردبخوره یا نه . به پدرت بگو ببین چه تصمیمی میگیره

معمولا پدرا هم جنس خودشونو بهتر میشناسن . خوب میفهمن داماد به دردبخوره یا نه . به پدرت بگو ببین چه ت ...

اگه شد همین امروز باهاش حرف میزنم

بابام خیلی قبولش داره ولی از بعضی رفتاراش با من خبر نداره