2777
2789
عنوان

میشه خانم های متاهل نظر بدن

513 بازدید | 27 پست

اگر طولانی شد بخشید دوستان ..

ما چند روز پیش خونه خواهر و برادرای همسرم مهمون بودیم که قرار شد هفته دیگه بیان خونه ما و جمعه هم خونه ی نفر دیگه بعد همسرم چندین بار به شوخی هی گفت جمعه که اوکی هس خونه فلانی ولی من بهتون خبر میدم هی به شوخی گفت همه میخندیدن خلاصه جلوی همه به شوخی میگفت عزیزم نریم خونه دعوام کنی فلان منم فقط میخندیدم ولی تو خودم ناراحت بودم بعد از چندین بار گفتن که اره من باید با خانمم مشورت کنم واگرنه کتک میخورم اینا دوباره همه میزدن زیر خنده بعد هم من یکم جدی گفتم بسه دیگه نپرید از سرت که دیگه همسرم شوخی رو تموم کنه چون حس میکنم اینطوری که گفته همه فک کردن من اهل مهمونی دادن اینا نیستم یا تنبلم درحالیکه بااینکه شاغلم هردفه گفتن میایم من سنگ تموم از چندین نوع غدا و سالاد دسر گذاشتم یا خودمون دعوت کردیم اصولا هر یکی و دوماه دعوتگیری دارم همچنین اونا ولی واقعا از دست همسرم ناراحتم کلی هم بعد از اومدن خونه باهاش دعوا کردم الانم قهریم میگه اینطوری من تورو بردم بالا به نظرتون این کار همسرم چه برداشتی داشته و ایا این ارزش و احترام یا بالا بردن تلقی میشه 😦😟😔😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

میخواسته باهات حرف بزنه واقعا

نیتش خوب بوده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مردا چ تمایلی ب این شوخیای مسخره دارن 😐😂

شوهر منم توی جمعای دوستانه یا خانواده خودش این شوخیا رو میکنه میگه از زنم بپرسم مگرنه منو کتک میزنه فلان😐😐 

ناراحت نشو ، قصد بدی نداشته ، فقط فیکس کن ک دیگ این حرفو جایی نگه

این کاربری دست دو نفره ، بهار و سارا 

شما خودتون شخصا تماس بگیرین و مهمونامون رو دعوت کنید

به همسرتدن هم بگین این کار ارزش بالا بردن نیست، این کار لودگی و جلف بازیه

و اینکه شما هم باید همونجا تو جمع با خنده میگفتین، عزیزم این چه حرفیه، همگی جمعه منزل ما دعوتیم

اینطوری دیگه همسرتون هم ادامه نمی‌داد بحث رو و تموم میگرد

خواسته شوخی کنه دیده اونا میخندن جو گیر شده و زیاده روی کرده ..خوب کردی تذکر دادی ولی موضوع چندان مهمی نیست که بخاطرش دعوا رو کش بدی وجدیش کنی چون به هر حال اونا اومدن خونه شما و مهمون نوازیتون رو دیدن 

بله از نظر من که از بیرون میبینم احترامت رو برده بالا ولی به روش خودش.

ولی وقتی جلوی همه سی بار بگه به نظرت خانواده شوهر ایا این فکرو نمیکنن که این زنش لابد دوست نداره ما بریم خونش لابد چندبار گفته نیان که داداشمون الان داره تو شوخی حرفاشو میزنه من واقعا ناراحتم شوخی دو بار سه بار ن سی بار بعدش برداشت های اطرافیان ممکنه عوض بشه 😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

واقعا عزیزم مردا تشخیص نمیدن چه حرفی درسته یا نه اینو از منی که تجربه دارم میشنوم مثلا توو جمعی همسرم ی حرفی زده من به شدت رنجیدم بعدش به رووش آووردم میگه منظوری نداشتم البته من خیلی اوقات توو جمع جواب میدم 

ولی این حرف همسرتون درست نبود من اگه بودم توو همون جمع میگفتم بابا طوری صحبت میکنی انگاری من مهمون گریزم کمتر شوخی کن الان بچه جدی میگیرن

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸
شما خودتون شخصا تماس بگیرین و مهمونامون رو دعوت کنید به همسرتدن هم بگین این کار ارزش بالا بردن نیست ...

گفتم بخدا چندین بار گفتم 

منم بهش میگم شوخی دوبار و سه بار دیگه کش دار بشه ممکنه واقعا دیگران باور کنن که اره من لابد دوس ندارم خانوادت بیان خونمون و تو خفا با تو دعوا دارم سر اوندن حانوادت ولی خداشاهده اینطور نیس من کل سال واقعا خونم اکثرا مهمون  دار هس