2777
2789
عنوان

من خیلی پشمالو ام دوستان

85 بازدید | 11 پست

دیگه از پس هزینه خرید واجبی بر نمیام 😂فقط کف دستم مو در نمیاد اگه ببینین وحشت میکنین انقدرم رشدشون خوبه ک امروز میزنم فردا در میاد اصلا عجیبهههههه موها بدنم فر هم فست تاحالا کسیو دیدین موها بدنش فر باشه؟😑😑 لیزر هم فایده نداره برام...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکس فقط

ی بار زدم انقدر ریشه موها سفته ک پام‌کلش کبود شد رنگش بنفش شد بعد ریشه موها انقدر بزرگ‌بود دست میزدی مثل جوهر مشکی دستت رنگی میشد مشخص نیست از نسل ادمیزادم یا چی😐😐😐

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

ی بار زدم انقدر ریشه موها سفته ک پام‌کلش کبود شد رنگش بنفش شد بعد ریشه موها انقدر بزرگ‌بود دست میزدی ...

من انقد خوشم میاد موها از ریشه در میاد ولی هیچی مو نداره بدنم بوره لیزر جواب نمیده همونایی که در میاد وکس میکنم