2777
2789
عنوان

خیلی خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 43 پست
شمام به پیراها علاقه ندارین؟

من دلم پزشکی میخواست سه سال تمام از رتبه ۵۹۰۰۰سال اول با این امید خوندم اما الان خودمم نمیدونم چی میخوام

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
من دلم پزشکی میخواست سه سال تمام از رتبه ۵۹۰۰۰سال اول با این امید خوندم اما الان خودمم نمیدونم چی می ...

اگ توان نداری بخونی دیگه نمون چون اینجوری هر سال بیشتر ناامید میشی.🥲🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ توان نداری بخونی دیگه نمون چون اینجوری هر سال بیشتر ناامید میشی.🥲🙂

هی انتخاب رشته که کردم اما بازم دارم الان میخونم و الان دارم ترمیم نمره میکنم تا همه نمراتم بیست بشه

میگن انگار اگر نخواستم میتونم انصراف بدم

هی انتخاب رشته که کردم اما بازم دارم الان میخونم و الان دارم ترمیم نمره میکنم تا همه نگرانم بیست بشه ...

کنکور واقعا خیلی فرایند استرس زا و بدیه.من خودم تپش قلب گرفتم .به نظرم اگه دیگه امسال هم نشد یکی از رشته ها پیرا برو بعدش کارای دیگ هم کنارش بکن

خواهر منم امسال کلی خرجش کردن ولی هیچی نیورد 26000شد برا من 4سال پیش هیچی خرج نکردن هیچ دریغ از یه کتاب تست خودم با پول ماهیانم کتا 30سال کنکور قلم چی رو گرفتم با پاسخ نامش و چندتا کتاب از کتابخونه اوردم خوندم رتبم 8000شد 

اخرشم نذاشتن برم دانشگاه 

کنکور واقعا خیلی فرایند استرس زا و بدیه.من خودم تپش قلب گرفتم .به نظرم اگه دیگه امسال هم نشد یکی از ...

منم انقدر واسه استرس کنکور نابود شدم از ریزش سکه ای گرفته و هرماه رفتن پیش دکتر پوست برای زدن امپول به سرم تا خونریزی های شدید پریودی از استرس که اونم همش درگیر رفتن پیش دکتر زنان و قرص مصرف کردن.... 

میگن کنکور دو مرحله ای شده بهمن ماه دوباره کنکور میگیرن بخاطر کرونا هرکی خراب کرد دوباره بده

دی ماه، اما چه فایده حتی اگر خوب هم بدی باید صبر کنی تا مرداد که پذیرش کنند هیچ کس هم دلش اروم نمیگیره با دی تنها دادن، هرکی موند دیگه باید بار همون یک سال به دوش بکشه چون حتی اگر دی هم خوب بده وسوسه میشه تا برای محکم کاری تیر هم بده یعنی بازم هم همون استرس و همون شرایط کنکوری 

تازه هنوزم مشخص نیس ممکن فردا بیدار بشن بگن برگشت به روال سابق

خواهر منم امسال کلی خرجش کردن ولی هیچی نیورد 26000شد برا من 4سال پیش هیچی خرج نکردن هیچ دریغ از یه ک ...

آخ آخ چه بد

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
🥲واقعا بعضی وقتا با خودم میگم ارزش داره اصلا

چی بگم 

من همین دیروز رفتم سونو از رحم

دکتر میگفت از استرس و زیاد پشت میز نشستن و کم تحرکی کم کاری تخمدان گرفتی برای همینم یک ماه تمام من پریودم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️مامانم اینا هم وقتی این شرایطم می بیند با موندنم مخالفت می کنند اما پدرم همش میگه بمون میگه فردا همش این پزشکی واست میشه یک حسرت