2777
2789

تو این چند روزه  کلی تاپیک خوندم ک من گوشی شوهرمو چک کرد با فلانی بوده؛ شوهرم گوشیمو چک کرد دید گل فرستادم برا فلانی غوغا کرد ...من گوشی نانزدمو چک کردم پیام مشکوک دیدم و ....دارم فکر میکنم من و شوهرم غیر طبیعی هستیم که ب گوشی هم ده ساله ک متاهلیم دست نزدیم یا زن و شوهرهای تو نی نی سایت🙄

همدیگه رو هم دوست داریم یعنی با عشق انتخاب کردیم و غیر سنتی.

اون ب من اعتماد داره اما خب من ن ب اون ن به هیچ مردی اعتماد صد در صد ندارم چون معتقدم باغچه ی هر مردی رو بکنی دو سه تا کرم پیدا میشه داخلش.

اما تا وقتی نمیخواییم طلاق بگیریم چرا باید باغچه شونو اینقدر بیل بزنیم؟

من خودم میدونم اگ چک کنم و حساس بشن بالاخره هر مردی یه چیزایی داره اما تا وقتی شرایط مادی و معنوی طلاق رو نداریم چرا باید با اعصاب خودمون بازی کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نرمال هستید و سرتون درد نمیکنه والا من اگه گوشی خودمم با وسواس و سوظن چک کنم خودم به خودم مشکوک میشم و در اسرع وقت خودمو طلاق میدم ... 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
حالا من چك مى كنم  ولى اون حتى رمز گوشيمم بلد نيست به نظرتون عجيبه؟

نه منم همینم ولی دیگه چک نمیکنم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ماهم چک نمیکنیم ولی هیچکدوممون هم گوشی رو پنهون نمیکنزم یا رمز انچنانی نمیذاریم یا اگه برحسب اتفاق به گوشی هم دست زدزم عصبانی نمیشیم که به حریم خصوصی من دست نزن !!! 

منو شوهرم گوشیمون همش دست همه

تو تویتوب فیلم میبینیم 

هرکدوم شارژش بیشتر باشه اونو برمیداریم 

تا الان چیز مشکوکی توش ندیدم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

ی چیزی خیلی تو دلم مونده اینجا بگم 

اونی ک گل فرستاده بود چقدر شوهرش عمیقا بیمار بود 

حدس زدم دلیل جدایی همسر اولشم همین پارانوئید اقا بوده 

ب این ساده هم گفته بود چون خیانت کرده طلاقش دادم😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

و من و شوهرم که قراره یه ایفون بخریم اشتراکی استفادش کنیم گوشی های خودمونم بذاریم کنار فقط شوهرم برا تایم کاری ببرش سر کار 😂😂😂😂حتی ما شماره هامونم مثه همه با یه عدد تفاوت 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸