2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تامین اجتماعی هستین بیمارستان میلاد

چطور میشه ازش وقت گرفت عزیزم؟ من می‌خوام برم تامین اجتماعی دارم،ولی نمی‌دونم نوبت دهیش چطوره

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چطور میشه ازش وقت گرفت عزیزم؟ من می‌خوام برم تامین اجتماعی دارم،ولی نمی‌دونم نوبت دهیش چطوره

یه شماره تماس گویا نوبت دهی داره تو نت سرچ کنی میاره عزیز فقط باید صبح زود تماس بگیری تا بتونی نوبت بگیری

واسم دعا کنید🤲🙏
یه شماره تماس گویا نوبت دهی داره تو نت سرچ کنی میاره عزیز فقط باید صبح زود تماس بگیری تا بتونی ...

صبح ساعت چند؟دستت درد نکنه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اگه تامین اجتماعی هستین بیمارستان میلاد

فقط تامین اجتماعی ؟ دانا قبول نمیکنه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

تامین اجتماعی کاملا رایگانه ،از شما پول میگیره پس بهتره برید جای دیگه که خلوتر باشع

والا نمیدونم تامین اجتماعی چون بیمه پایه هست کمتر جایی قبول میکنه اما دانا فکر میکنم تکمیلیه باید جاهایی که طرف قراردادشن رو سرچ کنین

واسم دعا کنید🤲🙏
والا نمیدونم تامین اجتماعی چون بیمه پایه هست کمتر جایی قبول میکنه اما دانا فکر میکنم تکمیلیه باید جا ...

بعد تامین اجتماعی ارتودنسی میلاد هم رایگان؟ یا مثلا قیمتش کمتره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍