arad_food مدیر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 3375 عنوان دندون پزشکی دولتی تو تهران | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 19 پست زیر نظر جهاد دانشگاهی برای کودکان سراغ دارید چون جهاد دانشگاهی هزینه هاش پایینه می خوام دخترم رو ببرم اونجا 1401/06/13 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ala_jaan عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 4163 شما تا حالا رفتید؟راضی بودید ؟ من برا کشیدن دندون رفتم کار خاصی نبود فقط چون نمیخاستم هزینه کنم رفتم اما کارای عادی دیگشم مثل پر کردن زیاد تفاوتی با بیرون نداره چون دکترای خوب و معروفی میان البته کمی شلوغه باید تایمتون خالی باشه واسم دعا کنید🤲🙏
sarakhanoom1 عضویت: 1391/10/24 تعداد پست: 3233 نداریم کلا بیمه ایی نداریم یه جا هست دولتی نیست ولی قیمتش از همه جا پایینتره کارش هم عالیه پسر من رو گفته بودن باید بیهوش بشه ولی دکتر قشنگ جلب اعتماد کرد کارش رو انجام دادسرچ کن دکتر لیلا کرایه چیان شماره اش تو گوگل هست
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 تامین اجتماعی کاملا رایگانه ،از شما پول میگیره پس بهتره برید جای دیگه که خلوتر باشع اره من دانا ازم ماهی ۱۰۰ کم میکنه برای ارتودنسی میخوام🥲 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
ala_jaan عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 4163 بعد تامین اجتماعی ارتودنسی میلاد هم رایگان؟ یا مثلا قیمتش کمتره؟ اونو نمیدونم دقیق عزیزم ولی رایگان فکر نمیکنم باشه باز باید بپرسین واسم دعا کنید🤲🙏
فاشیون عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 اونو نمیدونم دقیق عزیزم ولی رایگان فکر نمیکنم باشه باز باید بپرسین ممنون ازت تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍