2777
2789

دوستای گلم میشه انقد آیه یاس نخونید؟؟؟ میشه انقد ناامید نباشید؟؟؟

عزیزای دلم چه کنکور دادی و انتخاب رشته کردی چه دانشجویی اینو یادت باشه دنیا داره به سمتی پیش میره که تو همه ی حوزه ها چه بازار کار آزاد چه شغلای کارمندی مخصوصا رشته های خوب به تندازه ی کافی متقاضی داره

شما برای شاغل شدن نباید فک کنید فقط با دانشگاه رفتن و پاس کردن شب امتحانی می تونی شاغل شی دوره ی این حرفا خیلی وقته گذشته

دوره دوره تواناییه مهارته همیشه واسه بهترینا شغل و اینده ی خوبی هست کسایی رو خودشون کار می کنن

توی شهر من فارغ پریتاری داریم هنوز استخدام نشده از طرفی من مردی رو می شناسم که پرستار تجربی یعنی فقط دوره پانسمان و تزریقات رو گزرونده باورتون میشه انقد با عشق کارشو می کنه اندازه ی یه پزشک عمومی دارمد داره.. تو شهر ما اندازه ی دکترا معروفه و برو بیا داره

لطفا لطفا روی مهارت هاتون با عشق کار کنید

دانشگاه رو برای حداقل بخونید

باور کنید منی که بازار آزاد و هم دانشگاه رو تجربه کردم میگم هر شغلی بخوای داشته باشی متقاضی داره همیشه یه عده ای از تو جلوترن.. من دست رو هر شغلی گذاشتم یه عده گفتن بازار کارش بده اشباع شده.. خب چه انتظاری داری وقتی خودتو محدود می کنی به دروس شب امتحانی دانشگاه؟

اینجوری نه تو دانشگاه موفق میشی نه تو بازار کار

زبان یاد بگیرید.. بازار یابی باد بگیرید.. باد لگیرید شبکه قدرتمند دوست یابی رو فن بیان دو و... مهارت زندگی رو یاد بگیرید و حرفای کلیشه ای نزنید

چه مهارتایی؟

خودم برنامم اینه درکنار دانشگاه روی یه مهارت درامدزا تمرکز کنم ولی نمیدونم چ مهارتی حقیقتا

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
چه مهارتایی؟ خودم برنامم اینه درکنار دانشگاه روی یه مهارت درامدزا تمرکز کنم ولی نمیدونم چ مهارتی حق ...

اول باید روی خود شناسیت کار کنی..ببینی تو چه زمینه ای استعداد داری اونا رو ارتقا بده.. مدل شخصیتیت رو با ازمونای رایگان تو گوگل بفهم چیه 

حتما توحه کن و حرف منو به یاد داشته باش مثلا ممکنه به دکوراسیون داخلی علاقه داشته باشی مخصوصا اگه سنت کمه حتما رایگان یا با یه حقوق کم از کسی که تو این زمینه قبولش داری کار یاد بگیر.. اولاش به فکر درآمد نباش یا

مثلا ممکنه به مانتو فروشی علاقه داشته باش یه مدتی رو برو شاگردی کن از بازار کار سر در بیار همه چی دستت بیاد

خلاصه اینکه از تجربه کردن نترس اینا همه ش سرمایه گزاری رو خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید روی خود شناسیت کار کنی..ببینی تو چه زمینه ای استعداد داری اونا رو ارتقا بده.. مدل شخصیتیت ر ...

اره دقیقا

میدونی منتظرم بعد از مشخص شدن نتایج انتخاب رشته ، چند روز دیگست

برم چندتا مشاوره کسب و کار و استعدایابی...

و دوره های خودشناسی بردارم

که یخورده برگردم به خودم

کنکور قشنگ منو پودرم کرد....

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
اره دقیقا میدونی منتظرم بعد از مشخص شدن نتایج انتخاب رشته ، چند روز دیگست برم چندتا مشاوره کسب و ک ...

می دونی عزیزم منی که ۱۲ سال مدرسه و چهار بار کنکور دادم بهت میگم اطلاعات و دانشی که تو سه سال بعد تموم شدن کنکور به دست آوردم توی چندین سال مدرسه و دانشگاه به دست نیاوردم ..

من عاشق علم و یادگیریم اما کنکور منو از علم بیزار کرد طول کشید تا خودمو پیدا کنم ..دنیاتو محدود نکن این کلاسایی که گفتی رو حتما شرکت کن اول راه ممکنه ابهام داشته باشی چن تا شغلو عوض کنی اشکالی نداره چیزی رو پیدا کن که از لحظه به لحظه ش لذت ببری 

هررر رشته و شغلی چالش های خودشو داره باید قوی باشی

موفق باشی💖

می دونی عزیزم منی که ۱۲ سال مدرسه و چهار بار کنکور دادم بهت میگم اطلاعات و دانشی که تو سه سال بعد تم ...

درسته دقیقا همینه :)

مرسی ازت⁦♥️⁩