دوستای گلم میشه انقد آیه یاس نخونید؟؟؟ میشه انقد ناامید نباشید؟؟؟
عزیزای دلم چه کنکور دادی و انتخاب رشته کردی چه دانشجویی اینو یادت باشه دنیا داره به سمتی پیش میره که تو همه ی حوزه ها چه بازار کار آزاد چه شغلای کارمندی مخصوصا رشته های خوب به تندازه ی کافی متقاضی داره
شما برای شاغل شدن نباید فک کنید فقط با دانشگاه رفتن و پاس کردن شب امتحانی می تونی شاغل شی دوره ی این حرفا خیلی وقته گذشته
دوره دوره تواناییه مهارته همیشه واسه بهترینا شغل و اینده ی خوبی هست کسایی رو خودشون کار می کنن
توی شهر من فارغ پریتاری داریم هنوز استخدام نشده از طرفی من مردی رو می شناسم که پرستار تجربی یعنی فقط دوره پانسمان و تزریقات رو گزرونده باورتون میشه انقد با عشق کارشو می کنه اندازه ی یه پزشک عمومی دارمد داره.. تو شهر ما اندازه ی دکترا معروفه و برو بیا داره
لطفا لطفا روی مهارت هاتون با عشق کار کنید
دانشگاه رو برای حداقل بخونید
باور کنید منی که بازار آزاد و هم دانشگاه رو تجربه کردم میگم هر شغلی بخوای داشته باشی متقاضی داره همیشه یه عده ای از تو جلوترن.. من دست رو هر شغلی گذاشتم یه عده گفتن بازار کارش بده اشباع شده.. خب چه انتظاری داری وقتی خودتو محدود می کنی به دروس شب امتحانی دانشگاه؟
اینجوری نه تو دانشگاه موفق میشی نه تو بازار کار
زبان یاد بگیرید.. بازار یابی باد بگیرید.. باد لگیرید شبکه قدرتمند دوست یابی رو فن بیان دو و... مهارت زندگی رو یاد بگیرید و حرفای کلیشه ای نزنید