2821
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

85 بازدید | 9 پست

پسرم دو سالشه عمل جراحی داشته

دکتر گفته از پوشک بگیرمش

اصلا تو محیط دستشویی و حمام هم نمیاد برای دستشویی کردن

اگه تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

دخترم ۲ سال ۷ ماهگی گرفتم خیلی راحت .اصلا اذیت نشدیم و کثیف کاری نداشت

عزیزم نبرش توی دسشویی ببر جلو در دسشویی شلوارشو بده پایین زیر آلتشو بگیر بگو جیش کن وقتی جیش کرد حسابی تشویقش کنید منم  پسرم 2 سلشه همینجوری از پوشک گرفتمش اصلا اذیت نشدم الان حتی تو خواب هم جیش نمیکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پسرم خیلی به ماشین علاقه داره؛ یه ماشین نسبتا بزرگ داشت که بهش میگفتم بیا سوار این شو باهم بریم مثلا فلان عروسک و ببریم دسشویی؛ اونم سوارش میشد بعد میگفت مامان بذار دم دسشویی پارکش کنم. یه سوییچ کهنه ام شوهرم بهش داده بود با اون مثلا ماشین و قفل میکرد و میرفتیم دسشویی😅 اینجوری از پوشک گرفتمش. با بازی کردن درواقع

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

عزیزم نبرش توی دسشویی ببر جلو در دسشویی شلوارشو بده پایین زیر آلتشو بگیر بگو جیش کن وقتی جیش کرد حسا ...

عزیزم میبرمش اونطوری میکنه ولی هنوز قبلش خودش نمیگه دارم

چقدر طول کشید پسر شما کامل یاد گرفت

چند وقتش بود؟

دوسال و دوماهش بود

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

دوسال و دوماهش بود

بستگی به خود بچه هم داره. بعصی بچه ها خیلی خوب همکاری میکنن و اصلا اذیت و کثیف کاری ندارن. بعضی بچه ها هم با اینکه خیلی باهوشن، نمیخوان دسشویی رفتن و یاد بگیرن. لج میکنن، همکاری نمیکنن. اونطوری کار مادر خیلی سخت میشه

عزیزم میبرمش اونطوری میکنه ولی هنوز قبلش خودش نمیگه دارم چقدر طول کشید پسر شما کامل یاد گرفت

پسر منم نمیگفت من تند تند خودم میبردمش.اوایل تند تند خودتون ببریدش تا عادت کنه.پسر من کمتر از یه ماه یاد گرفت