2777
2789

امروز با کلی گله مندی از زندگی و شیطنت دخترم و دست تنها بودم بیدار شدم و این پیجو دیدم و به حدی از خودم شرمنده شدم که فقط خدا میدونه...الان پیجشو میزارم 😞

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان زندگیشو گذاشته و تنها پیجی بود که با داستانش گریه کردم اونم واسه یه پدر😞😞😞واقعا چقدر ماها ناشکریم و واقعا هر چند وقت یه بار ی تلنگر لازم داریم واسه تغیرر طرز فکرمون و امروز خدا به من تلنگر زد 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
داستان زندگیشو گذاشته و تنها پیجی بود که با داستانش گریه کردم اونم واسه یه پدر😞😞😞واقعا چقدر ماها ...

من اینیسنا ندارم خلاصه میگی چیکار کرده

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من اینیسنا ندارم خلاصه میگی چیکار کرده

ی پدر تنهاست که بچه ش پی سیه و خیلی هم نازه دخترش خود پدر با تمام مشکلاتش از ۶ ماهگی دست و پنجه نرم کرده و اگه اشتباه نکنم الان دختر نازش ۵ سالشه😍مادر بچه از ۶ ماهگی که فهمید بچه ش مشکل داره و راهی نیست بچه رو گذاشت و رفت و نرده حتی بچه رو با خودش سر کارم میبره...داستان زندگیش خیلی جالب بود برام

جالب بود...اره واقعا ما خیلی اوقات قدر داشته هامونو نمیدونیم....

من دوتا بچه کوچیک دارم گاهی اوقات واقعاااا کم میارم ولی وقتی به این فک میکنم که یه روز ارزوم داشتن یه فرشته کوچولو بود و حالا خدا دوتاشو بهم داده افکار منفیو کنار میزنمو یه یاعلی دوباره میگمیگ

همیشه سعی میکنم نیمه پر لیوانمو ببینم

جالب بود...اره واقعا ما خیلی اوقات قدر داشته هامونو نمیدونیم.... من دوتا بچه کوچیک دارم گاهی اوقات ...

عزیزدلم انشالله خدا برات حفظشون کنه و عاقبت بخیر بشن❤من صبح این پیجو دیدم گفتم واقعا چرا ادم قدر داشته هاشو نمیدونه...از خودم خجالت کشیدم وقتی صبر این پدرو دیدم