2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جوش های ناحیه پیشانی اکثرا از تغذیه هست تغذیتون چطوره؟ 

یک مدت خوردن فست فود و لبنیات و شکر رو کم کن قول میدم دیگه این مدلی جوش نزنی روتینت چیه روتین پوستی داری؟! 

بعد از اینکه جوش هات کاملا التهابشون خوابید میتونی لایه برداری ملایم انجام بدی و از سرم ویتامین سی یا ترمیم کننده استفاده کن برای ترمیم لک ها

جوش های ناحیه پیشانی اکثرا از تغذیه هست تغذیتون چطوره؟  یک مدت خوردن فست فود و لبنیات و شکر رو ...

همینه پس، مثلا اومدم بخورم چاق شم زدم پیشونژو داغون کردم😂😭

نه بابا فقط ژل سینره دارم ک صورتمو میشورمو صابون همین و بس کرمم مرطوب کننده و ضدافتاب 

همینه پس، مثلا اومدم بخورم چاق شم زدم پیشونژو داغون کردم😂😭 نه بابا فقط ژل سینره دارم ک صورتمو میش ...

ببین پس اول تغذیت رو درست کن 

بعدش روتینت هم ایراد داره شوینده سینره به شدت عطریه و پوست رو حساس میکنه مخصوصا اگه مستعد جوش هم باشی من خودم یک مدت داشتم اصلا ازش راضی نبودم با صابون هم که اصلا نشور رسما پوستت رو داغون میکنه شوینده خوب قیمت مناسب فقط نوتروژینا خوبه

میشه اینایی ک گفتی مارک خوبشونو معرفی کنی  ممنونت میشم عزیزم 🥲♥♥♥

لایه بردار که فعلا لازم نیست استفاده کنی چون جوش فعال داری هر وقت جوش ها کاملا خشک شد حالت رد ازش موند میتونی لایه بردار رو وارد روتینت کنی اونم از درصد پایین لایه بردار خوب هم سرم پیلینگ اوردینری عالیه 

ویتامین سی هم اول روی بازو تست میکنی اگه حساسیت نداشتی بعد وارد روتین میکنی چون به بعضی از پوست ها نمیسازه و باعث جوش میشه ویتامین سی خوب هم برند بالانس خوبه و گارنیر

ترمیم کننده خوب هم برند aven و لاروش پوزای خوبه ایرانی قیمت مناسب هم سیگل خوبه 

هیچ چیز خونگی نیس بزارم یکم بهتر شه تا برم لایه بردار و اینا بخرم 

ماسک های خونگی زیاد تاثیر خاصی ندارن مگه اب خیار رو زنده کنی ابش رو بگیری ابش رو بریز تو قالب یخ یخ که زد هر شب بمالی روی اون نقطه ای که جوش داری التهابش رو بهتر میکنه